ile babcia ma lat?
skoro u Ciebie to czemu jest problem z zamianą pokoi ?
Ty szukasz pracy w sklepie ?
nie wiem jak u was ale u mnie w Lublinie akurat z taka praca nie ma problemów
jest mnóstwo ogłoszeń
Szukam jakiejkolwiek pracy :-/... ja mieszkam w malym miescie... tuo prace ciezko
CARA a gdzie mieszkała babcia zanim wprowadziła się do twoich rodziców ?
babcia mieszka caly czas tutaj...
Ma duzy pokoj, my malutki, wiec w ciagu dnia z malym siedzimy w duzym pokoju u rodzicow, tammaly ma wszystkie zabawki... U nas w pokoiku nie ma gdzie rozlozyc zabawek :-/... Wogole boje sie ze bedzie problem jak maly z lozeczka wyrosnie...
Jak maly sie urodzil, to babcia kazala zamienic nam sie pokojami z moimi rodzicami... :-/... A to pokoj przechodni. Bo ona sie ze swojego nie ruszy - czemu BO NIE I JUZ!!
Ollka ale kazde jej gotowanie konczy sie syfem w kuchni

... Moja mama to juz wieczorami ryczy z nerwow, bo co kuchnia czysta, to jak babcia wejdzie to syf, kila i mogila...
A do pokoju babci nawet malego nie wpuszczamy - okno zamkniete caly dzien, wiec duszno... Smierdzi brudem, i syfem

...
Ona poprostu o siebie nie dba...
Tylko wsrod sasiadow uchodzi za zlota kobiete... Elegancka, cudowna matka i cudowna babcia i prababcia.. Ona tak nam pomaga, obiadki nam gotuje wiec o nic w domu sie martwic z mama nie mamy...
czy Twoje dziecko nie wymaga rehabilitacji, etc?
A czy starałaś się dla niego o orzeczenie o niepełnosparwność? wtedy dostaniesz z mopsu 210 zł na rehabiltacje, bo tak też pomagaja, moze warto się dowiedzieć w Twojej sytuacji.
dostawalismy przez rok... Ale cala kwota szla wtedy wlasnie na rehabilitacje malego... W tym roku orzeczenia juz nie dostal...