reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dlaczego nie amsz juz w tym roku orzeczenia??
Cara ale jezeli jestes sama z malym to nalezy ci sie zasilek okresowy, ja takowy dostaje.
nie sa to duze pieniadze ale zawsze cos:)

a moze poporstu ty i mama powinnyscie szczerze z babcia porozmawiac?????

reklama
dlaczego nie amsz juz w tym roku orzeczenia??
Cara ale jezeli jestes sama z malym to nalezy ci sie zasilek okresowy, ja takowy dostaje.
nie sa to duze pieniadze ale zawsze cos:)

a moze poporstu ty i mama powinnyscie szczerze z babcia porozmawiac?????

Bo lekarze stwierdzili ze malemu nic nie jest ;)...
Jutro neurolog wiec dam jej wniosek do wypelnienia i znowu zloze papiery o zwolanie komisji...

Ollka rozmowy nic nie daja :(... ile razy moja mama ja goni zeby czysty fartuch zalozyla, albo przepocona bluzke zmienila :(... Nic nie dociera...
Babcia swiata po za swoja dzialka nie widzi...

Wraca z dzialki, rece od ziemi, i idzie brac malego :(... no mnie cos trafia :-/...
Juz nawet sasiadka na moja babcie wjechala ze sie powinna na pokoje zamienic, bo lepiej zebym ja z malym wiekszy pokoj zajmowala... To ta ze nie i tyle :(...

maly spi, tata juz z pracy to ja skocze po papierki dla pani doktor ;).... M nas zawozi wiec bedzie ciekawie... Chociaz ostatnio podejrzanie milutki sie zrobil... ;)... Chyba bardzo mu zalezy na papierku do wojska...

HEHE MOJA MALUDA ZNOWU SPI:-)kochane serduszko:tak:,a mnie cos gardlo boli,,musze jakis leki wsiasc:sorry2:bleee

Moj synek dzisiaj gral w pilke,taka malutka bacia mu przyniosla ale mial radoche:laugh2::laugh2::laugh2:.
Moja mama ma 42 lata i tez juz jest babcia,bardzo dumna zreszta i uwielbia wniusia:tak::tak::tak:

Cara mi to sie wydaje ze przesadzasz troche z ta babcia,starsi ludzie maja to do siebie ze sa troche opryskliwi itp,ja tez mam babcie i czasami tez mnie denerwuje,no bo ma swoj wiek i swoje tam zasady,ale nigdy bym na jej temat nie powiedziala tego co ty wygadujesz,a szczegolnie to ze ma syf w pokoju,moze tak pomysl ze nie ma sily sprzatac i sama zapytaj czy jej nie pomoc....

Cara,a ostatnio pisałaś,że nie chcesz mieć żadnego kontaktu z tym M. Heh,tak myślałam,że do kolejnego jego odezwania się. :sorry2: :tak:

A My już po spacerku,G. w domku u siebie,a Zuzia śpi. :-) Kupiliśmy Maludzie nową kołdrę i poduchę,żeby miała do łożka,które właśnie zamówiłam z allegro. :-D
Już się go doczekać nie mogę! :tak: :tak: :tak: :-D

czyli to raczej wy mieszkacie u babci :sorry2:

ja mieszkałam z 80 letnią babcią chorą na jaskrę , która sama paliła w piecu
gotowała w kuchnii węglowej , której nie dała rozebrać
idąc do kuchni trzymała się non stop ścian a wiemy jak wyglądają ręce po węglu
ale nigdy przenigdy nawet nie pomyślałam żeby z tego powodu mieć do niej żal
taki wiek
wolałam mieszkać tu z nią i sprzątać i pilnować niż z teściami :tak:
w efekcie spaliła mieszkanie gdy ja byłam na spacerze z dziećmi :-(
całe szczęscie nic jej się nie stało
potem już teściowa jej od siebie nie puściła spowrotem choć babcia bardzo chciała
potem zachorowała .....
babcia była cudowną osobą i wiele w swoim życiu przeszła
i śpiewała fajne piosenki dzieciakom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry