Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,dziwne conajmniej,a neurolog nie wydaje zadnych zaswiadczen
![]()
Ciara mi Karol ma juz 3 tel zniszczone,dzieci to dzieci nie rozumieja odrazu wszystkiego.3majcie mnie!! Moja inteligentna babcia dala mojemu malemu moj telefon do zabawy, ten nim rzucal po pokoju i gryzl!!! Caly telefon obgryziony!! A ta miala radoche!!!!!!!!!!! Co za czlowiek!!!!!!!!!!!! Nie jej to niech zniszczy@@
ja się zbieram do lekarza
do wieczorka
gdy składasz papiery tam jest opinia lekarza który prowadzi Twoje dziecko czyli neurologa w tym wypadku. Lekarz z komisji tak naprawde sprawdza czy to prawda, musi zobaczyć dziecko ale generalnie nie podważa opinii innego lekarza, bo nie zajmuje się tym dzieckiem od urodzenia.
Przynajmniej u mnie tak było...
Może u Ciebie jest inaczej tak jak z tym MOPSem. Powiem Ci tak, często gęsto młode osoby nie potrafią załatwić takich rzeczy jak tu dziewczyny piszą, może powinnaś iść z kimś starszym albo mieć pełne informację. Przeczytałam, że spisujesz sobie co Ci dziewczyny doradzają i idź tam i wypytaj i powiedz, że chcesz wiedzieć dlaczego nie dostajesz to co Ci przysługuje.
Cara przepraszam że to napisze, ale trochę pokory Ci brakuje, bo dzięki babci masz dach nad głową...

wrzesień najgorszy bo to wyprawka i ubezpieczenie dochodzi. Od października będzie 260, chyba że jakieś zajęcia dodatkowe dojdą.