reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
jak narazie nic:baffled:
ale czekam i zobaczymy,ale mysle,ze coś sie tu znajdzie,moze nie dzisisaj i nie jutro,ale za jakis czas moze sie udac:-D
a jak nie,to nie:no:
mam nadzieje ze cos bedziie. a ty pracowałas?

tak, teraz jestem na L4, potem bede miala zasilek macierzyński, wykorzystam urlop wypoczynkowy i wracam do pracy. cholera wie jak to bedzie, bo u mnie w firmie nie robia laskom problemow z powrotem, ale przeciez nigdy nic nie wiadomo. tfu tfu tfu.

ja tez pracowałam,ale na umowe zlecenie,więc nic nie mam:wściekła/y::angry:
chcieli zebym wróciła od maja do pracy i na etat,na poczatku nawet chciałam iśc, ale potem stwierdzilismy ze wyjezdzamy tu no i tak wyszlo jak wyszło:wściekła/y:

Hejka,jaka w Polsce panuje biurokracja dzis dostalam pismo z sadu odnosnie ograniczenia wladzy rodzicielskiej tatusiowi ze mam dostarczyc jeszcze zupelny akt urodzenia Karola.Co prawda do wniosku dolonczylam skrucony odpis aktu ale dla pewnosci spytalam sie jeszcze babki w sekretariacie czy starczy taki akt urodzenia.Zawsze cos im nie pasuje.:crazy:

Hejka,jaka w Polsce panuje biurokracja dzis dostalam pismo z sadu odnosnie ograniczenia wladzy rodzicielskiej tatusiowi ze mam dostarczyc jeszcze zupelny akt urodzenia Karola.Co prawda do wniosku dolonczylam skrucony odpis aktu ale dla pewnosci spytalam sie jeszcze babki w sekretariacie czy starczy taki akt urodzenia.Zawsze cos im nie pasuje.:crazy:
Wiesz skoro kazali dostarczy zupełny to taki dostarcz różni się on nieco od skróconego.Dostarczając inny niż chcą sąd odrzuci twoją sprawe a pozew ci odeśle.
A tak wogóle to witam wszystkich.

Witaj Mamo Julci, tak wiem ze musze go dostarczyc,nawet to napisali ze jesli w ciagu 7 dni nie dostarcze to odzuca wniosek.Dzis ani jutro nie zdaze tego zalatwic,ale w Poniedzialek odrazu pedze to zalatwic,jestem ciekawa czy wyslali juz moj wniosek tatusiowi,powiem wam szczeze ze az sie boje jego odpowiedzi,a raczej wiem ze sie wkurze totalnie jak zacznie klamac bo juz sie przekonalam do czego jest zdolny.Ale bynajmniej bede to mniala za soba,odkladanie tego itak mi nic nieda

reklama
witam
ja po sprawie i jestem w szoku
sedzina nie podwyzszyla mi aliemntow bo uznalze ze zlobek to nei jest zmiana wydatkow dziecka,a cholera on bedzie kosztowal 350 zl = bilet dla mnei an doajzd bo mam kawalek.
a ze tatus zakalda nowa rodzine, kurde on na jedno dziecko nie daje a w sierpniu spodziewa sie kolejnego.
szok!
powiedzil sedzinie ze ma wazniejsze wydatki nzi placenei aleimntow.
i ze musi utrzymywac swoja konkubine i jej dziecko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry