Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ola nie gniewaj się za to co teraz napisze ale powiem ci jedno ty i tak masz spore alimenty jak na tak małe dziecko.Niejedna mama z dzieckiem chodzącym do szkoły nie ma takiej kwoty.Dobrze,że tyle masz.Jeżeli chodzi o to że szanowny tauś ma na utrzymaniu konkubine to jest prawda.On ma obowiązek ją utrzymywa tym bardziej,że ona spodziewa się jego dziecka.Teraz jak urodzi im się dziecko niestety musisz się liczyc z tym,że sąd nie będzie tak bardzo ci podwyższał alimentów,a jak wezmą ślub/niewykluczone skoro zakładają rodzine /to zarówno jej dziecko jaki ich wspólne będzie na takich samych prawach i on będzie musiał ich wszystkich utrzymywac.Powiem ci tylko tyle jak chcesz to się odwołuj ale z zasady Sąd Okręgowy utrzymuje w mocy wyrok Rejonowego i nie wiele wskórasz a wiedz jedno,że teraz on też może się odwołac i złoży do okręgowego o obniżenie alimentów a z tym może byc różnie skoro jest taka sytuacja a w dodatku dochody mu się obniżyły i rodzina powiększa...Pisze to bo miałam podobne przeprawy z eksową L. i wiem troche jak sąd podchodzi do takich spraw.Ona też się odwoływala i my też i wyszło po naszemu.witam
ja po sprawie i jestem w szoku
sedzina nie podwyzszyla mi aliemntow bo uznalze ze zlobek to nei jest zmiana wydatkow dziecka,a cholera on bedzie kosztowal 350 zl = bilet dla mnei an doajzd bo mam kawalek.
a ze tatus zakalda nowa rodzine, kurde on na jedno dziecko nie daje a w sierpniu spodziewa sie kolejnego.
szok!
powiedzil sedzinie ze ma wazniejsze wydatki nzi placenei aleimntow.
i ze musi utrzymywac swoja konkubine i jej dziecko.
Każda sprawa w sądzie jest przykra i tak jak kiedyś napisałam kto ma więcej do powiedzenia ten mówi.Wiem jednak to,że do ograniczenia praw rodzicielskich wystarczającą przesłankąż jest to,że nie mieszkacie razem i nie wychowujecie wspólnie dziecka.Witaj Mamo Julci, tak wiem ze musze go dostarczyc,nawet to napisali ze jesli w ciagu 7 dni nie dostarcze to odzuca wniosek.Dzis ani jutro nie zdaze tego zalatwic,ale w Poniedzialek odrazu pedze to zalatwic,jestem ciekawa czy wyslali juz moj wniosek tatusiowi,powiem wam szczeze ze az sie boje jego odpowiedzi,a raczej wiem ze sie wkurze totalnie jak zacznie klamac bo juz sie przekonalam do czego jest zdolny.Ale bynajmniej bede to mniala za soba,odkladanie tego itak mi nic nieda
mamciu co do sprtawy o obnizenie to jest w toku.
wlasnie z tego powodu podobno zlozyl pozew.
ale tu glownie chodzi o toz e on zuca kazda prace i klamie sedzine w twarz, aona sobie ztego nci nie robi.
a co do aliemntow to kazde dziecko ma takie same prawa, wiec dlaczego ja mam dostawac 50 zl ktore on sobie wymyslil??
a co do odwolanai to zloze je,