Dori79
Fanka BB :)
ja licze, ze mi sie to wlasnie uda. moj zwiazek sie skonczyl, ale zostalo dziecko. nie ma sensu sie teraz rzucac sobie do gardel. cos nas laczylo przez kilka lat. wygaslo? znudzilismy sie sobie? zmienilismy sie? a moze nie radzimy sobie ze zmianami w naszym zyciu? nie wiem... ale dziecko powinno byc najwazniejsze. dla niego warto ugryzc sie w jezyk. niech nie widzie walczacych ze spoba rodzicow (zanim nasze cokolwiek zobaczy, to jeszcze minie troche czasu). dzieci widza i rozumieją wiecej niz nam sie wydaje.
ja sie boje, ze jesli o to teraz nie zadbam, zebysmy obydwoje brali odpowiedzialnosc za naszego synka, to dziecko mi kiedys nie wybaczy, ze nie probowalam, ze przeze mnie nie ma ojca... sama sobie z reszta bym tego nie wybaczyla.
ja sie boje, ze jesli o to teraz nie zadbam, zebysmy obydwoje brali odpowiedzialnosc za naszego synka, to dziecko mi kiedys nie wybaczy, ze nie probowalam, ze przeze mnie nie ma ojca... sama sobie z reszta bym tego nie wybaczyla.
Walnęło w jakąś sosnę niedaleko naszego domu,która to rozwaliła kable po których poszło spięcie i rozwaliło nasz serwer.
Noga doskwiera,ale da się przeżyc. ;-) Szwy miałam ściągane we wtorek,więc jest mi już lżej. ;-) W środę idę na kontrolę do chirurga. 

Co ten gnojek sobie myśli? Że kurna ujdzie mu wszystko płazem? Ja pitole,to,że ma czy tam będzie miał kolejne na utrzymaniu,to nie zwalnia go z teo,żeby płacić na Oliwię!
A ta sędzina to,chyba,miała jakiś gorszy dzień.