mamoośka
Fanka BB :)
Hehehe pamiam czasy kiedy po jednej nocy było kilkanaście stron do nadrobienia a po dniu wiele więcejmamcia i dori- ale poszłyście z tym pisaniem!!!
z ledwością was doczytałam...
nie pisac tak szybko kiedy mnie nie ma.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehehe pamiam czasy kiedy po jednej nocy było kilkanaście stron do nadrobienia a po dniu wiele więcejmamcia i dori- ale poszłyście z tym pisaniem!!!
z ledwością was doczytałam...
nie pisac tak szybko kiedy mnie nie ma.![]()
nie wiadomo w zasadzie o co chodzi. rozne byly juz diagnozy. ze mi cukier spada (nie spada, jest wzorowy), ze mi cisnienie spada (mozliwe)... sa okresy, ze nie mdleje. fajnie byloby sie tego pozbyc. mam pewna teorie, i niedlugo sprawdze czy moja wlasna diagnoza nie jest trafniejsza... od mdlenia sa gorsze ataki paniki.Dori to wszystko stres i nerwy.Ja zawsze dostawałam coś w stylu bezdechów a trzepało mnie jak przy padaczce.Teraz mineło bo i nerwica się uspokoiła
masakra,boje sie tego strasznie bo wiem w jakim stanie bylam przed ciaza:-(natka taki bujaczek, co sam wibruje delikatnie? moja kuzynka cos takiego testowala na swoim synku i byl wniebowziety. ale podobno zdania sa podzieloneoj dziewczyny...
niemożliwe jesteście!!!
teraz Zosia siedzi przede mną w bujaczku i wyżywa sie na lalce![]()
Juz troche lepiej,ale raz dziennie daje butle tzn na noc tylko bo tak to w nocy pil nonstop a w dzien nie mialam mleka ,a teraz wypije o 8 butle i okolo 4 budzi sie do cyca.A ja przynajmniej jestem wypoczetaniunia- jak tam karmienie???
.