reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Oj musze po mału kończyc bo obiado-kolacje trzeba za chwile szykowac.Tatuś wraca z pracki więc będzie głodny a potem heja na budowe.Mam już dosyc tych remontów a tu jeszcze prawdopodobnie następny w przyszłym roku się szykuje.

tak on ma wibracje,ale my ich nie uzywamy..
mamy bujaczek- leżaczek z fisher-price, kosztuje niecałe 200zł, ale to najlepsza rzecz jaka mogłam kupić dla małej, bo posadze ja w nim,ona siedzi i sobie patrzy i sie bawi jakas zabawka, a ja moge spokojnie zrobic obiad,albo cokolwiek innego.
na allegro napewno go znajdziesz tam ich pełno.
znam te bujaczki, ale one sie sprawdzaja tylko do pewnego momentu, zbyt duzego dziecka do tego nie wsadzisz, bo sie gibnie do tylu.

tak on ma wibracje,ale my ich nie uzywamy..
mamy bujaczek- leżaczek z fisher-price, kosztuje niecałe 200zł, ale to najlepsza rzecz jaka mogłam kupić dla małej, bo posadze ja w nim,ona siedzi i sobie patrzy i sie bawi jakas zabawka, a ja moge spokojnie zrobic obiad,albo cokolwiek innego.
na allegro napewno go znajdziesz tam ich pełno.
Ja dla Julki mialam taki na biegunach też fajny i faktycznie był z małą spokój.Można było coś zrobic.

Oj ostatnio mam bardzo malo czasu na wszystko.
a dzis wydaje mi sie jakby bylo w piatek popoludniu,a przeciez jest czwartek
czekam jak ziemniaczki sie ugotuja i fru na dzialke,no i pewnie naplac zabaw,bo mala jakos nie umie go ominoc :-D

mamcia my tez jadamy późno obiadek, bo o 18,jak M wraca z pracy..
a dzisiaj co serwujesz na obiad?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry