mamoośka
Fanka BB :)
mamcia my tez jadamy późno obiadek, bo o 18,jak M wraca z pracy..
a dzisiaj co serwujesz na obiad?
U nas chińszczyzna ryż z warzywami i kurczak w sezamie.
Ale numer odwaliłam edytowalam twojego posta tylko nie wiem po co?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamcia my tez jadamy późno obiadek, bo o 18,jak M wraca z pracy..
a dzisiaj co serwujesz na obiad?
Dzięki.dziewczyny ja znikam, dzieki za towarzystwo. ale caly dzien przed kompem to zdecydowanie przesada. milego popludnia i smacznych obiado-kalacji.

dam ci przepis dam,a tak swoją drogą to powiem ci że kurodomowie...to mam czas na tworzenie wynalazków albo małpowanie fajnych przepisów.hi hi hi jutro jest piatek...;-)
a ten kurczak w sezamie????
mmmmmmmmmmm,az mi slinka leci, mamciu jak bedziesz miała chwilke to wrzuć przepis na tego kurczaka,albo cos innego dobrego,bo widze ze ty niezle cuda odwalasz na te obiady...
Aga teraz nie ma takiego obowiązku utrzymywania tamtego dziecka ale ją niestety tak.Jak wezmą ślub to ich dochody będą dzieliły się zarówno na nią niego jak i ich dzieci czyt.jej i ich wspólne.Takie jest prawo i czy się to mkopmuś podoba czy nie sądy go przestrzegają.Oj dawno juz tak nie bylo,ze 8 stron do nadrobienia!!
Dori dobrze to ujelas,ze mu sie odwidzialo,to identycznie jak mojemu,
a dzis sie dowoedzialamjakgadalismy,ze rpozglada sie zajakies mieszkaniem u kr
za 600 zl, jak ja chcialam poltora czy roktemu to nie chcial tu wynajmowacciekawe cosie teraz zmienilo
Oli to nie dobrze,ze sprawa sie tak skonczyla
Mamo Julci to jest popierdzielone,ze on bedzie musial utrzymac dziecko konkubiny,a od czego ono na swojego ojca-niechc placi na swoje dziecko
z kankubina beda rodzina,bo bedamieli dziecko wiec na obowiazek w stosunku do niej jak do matki dziecka swojego
ale kosztem innego dziecka
to jest komentarz do postowze str 96
ile czytac dalej i tez chyba skomentuje co nieco
ale na raty bo nie moze wklejac kilki postow
i wywala mnie co chwile jak sie zaloguje co przerzuce na nast strone