reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ale numer.Od kilku dni jesteśmy umówieni z facetem,który robi nam meble do kuchni.Mieliśmy dzisiaj o 18 byc u niego,ale wczoraj przełożył termin na piątek.Kilka razy powtarzałam łeszkowi że jedziemy w piątek.Tzn. ja jade a on tam wysiądzie wracając z przcy.Przed chwilą dzwoni i pyta gdzie jestem bo on już czeka na miejscu.Sierota zapomniał i wysiadł ciekawe jak się teraz dostanie do domu.Chyba będe musiała po niego jechac.

Oj dawno juz tak nie bylo,ze 8 stron do nadrobienia!!:szok:

Dori dobrze to ujelas,ze mu sie odwidzialo,to identycznie jak mojemu,
a dzis sie dowoedzialamjakgadalismy,ze rpozglada sie zajakies mieszkaniem u kr
za 600 zl, jak ja chcialam poltora czy roktemu to nie chcial tu wynajmowacciekawe cosie teraz zmienilo:confused:

Oli to nie dobrze,ze sprawa sie tak skonczyla
Mamo Julci to jest popierdzielone,ze on bedzie musial utrzymac dziecko konkubiny,a od czego ono na swojego ojca-niechc placi na swoje dziecko:wściekła/y:
z kankubina beda rodzina,bo bedamieli dziecko wiec na obowiazek w stosunku do niej jak do matki dziecka swojego
ale kosztem innego dziecka:wściekła/y::no::angry:

to jest komentarz do postowze str 96
ile czytac dalej i tez chyba skomentuje co nieco
ale na raty bo nie moze wklejac kilki postow
i wywala mnie co chwile jak sie zaloguje co przerzuce na nast strone

hi hi hi jutro jest piatek...;-)
a ten kurczak w sezamie????
mmmmmmmmmmm,az mi slinka leci, mamciu jak bedziesz miała chwilke to wrzuć przepis na tego kurczaka,albo cos innego dobrego,bo widze ze ty niezle cuda odwalasz na te obiady...

hi hi hi jutro jest piatek...;-)
a ten kurczak w sezamie????
mmmmmmmmmmm,az mi slinka leci, mamciu jak bedziesz miała chwilke to wrzuć przepis na tego kurczaka,albo cos innego dobrego,bo widze ze ty niezle cuda odwalasz na te obiady...
dam ci przepis dam,a tak swoją drogą to powiem ci że kurodomowie...to mam czas na tworzenie wynalazków albo małpowanie fajnych przepisów.

Oj dawno juz tak nie bylo,ze 8 stron do nadrobienia!!:szok:

Dori dobrze to ujelas,ze mu sie odwidzialo,to identycznie jak mojemu,
a dzis sie dowoedzialamjakgadalismy,ze rpozglada sie zajakies mieszkaniem u kr
za 600 zl, jak ja chcialam poltora czy roktemu to nie chcial tu wynajmowacciekawe cosie teraz zmienilo:confused:

Oli to nie dobrze,ze sprawa sie tak skonczyla
Mamo Julci to jest popierdzielone,ze on bedzie musial utrzymac dziecko konkubiny,a od czego ono na swojego ojca-niechc placi na swoje dziecko:wściekła/y:
z kankubina beda rodzina,bo bedamieli dziecko wiec na obowiazek w stosunku do niej jak do matki dziecka swojego
ale kosztem innego dziecka:wściekła/y::no::angry:

to jest komentarz do postowze str 96
ile czytac dalej i tez chyba skomentuje co nieco
ale na raty bo nie moze wklejac kilki postow
i wywala mnie co chwile jak sie zaloguje co przerzuce na nast strone
Aga teraz nie ma takiego obowiązku utrzymywania tamtego dziecka ale ją niestety tak.Jak wezmą ślub to ich dochody będą dzieliły się zarówno na nią niego jak i ich dzieci czyt.jej i ich wspólne.Takie jest prawo i czy się to mkopmuś podoba czy nie sądy go przestrzegają.
isałam już że taki tatuś który nie chce płacic nie będzie bo zrobi wszystko,żeby tego unikac- będzie unikał pracy,uciekał przed komornikiem kombinował a my i tak nie wiele możemy zrobic.

reklama
Dori i Mamo Julci zgarzam sie,ze dziecko nie powinno patrzec jak my sie gryziem o pieniadze czy inne rzeczy oraz nie mowie zleo ich ojcu,bo jaki on by byl najgorszy to zawsze ich ojciec.

Mamo zgadzam sie,ze my matki tym bardziej samotne powinnismy liczyc na siebie,bo jakbysmy liczyc na partnerow to pewnie bysmy byli z nimi
powinysmy liczyc na siebie,ale takze nie odpuszczas tatuskom takjak ty zrobilas
i w koncu poszedlsiedziejak nie placilna dzieci

wiadomo kazde dziecko jest rowne
ale to ze ma sie 400 czy 500 alimentow na dziecko
a nie 200 to nie zanaczy,ze mozna olewac i nie placic
i to ze jest 200 nie jest winna matka,ze takie jest prawo
zemozna dac na dizecko tylko 200 albo jeszcze mniej nie daj boze:no:
bojak mozna utrzymac dziecko np jak chodzi do przedszkola czy zlobka
200 ojca i 200 matki liczac,ze rodzice daja tyle samo na dziecko,
a za przedszkole czy zlobek jest miesiecznie 250 czy 350 miesiecznie
jak matka na wyzzwic nie mowiac wychowac dziecko na 50 zl czy 150 zl
przy 150 zl na miesiac wychodzi,ze na dziecko ma sie tylko 5 zl dziennie na wszsystko, a przy 50 zl mieisiecznie 1,6 zl
to dniowka w wiezieniu jest wieksza ale kogo to obchodzi

czesc Agutka a comialas za zabieg,bo jak zwykle nie w temacie

lece zostalo mi jeszcze 3 str skomentowac,ale to wiecooremmoze
lece na dzialke nakarmic kroliki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry