reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam
ja po sprawie i jestem w szoku
sedzina nie podwyzszyla mi aliemntow bo uznalze ze zlobek to nei jest zmiana wydatkow dziecka,a cholera on bedzie kosztowal 350 zl = bilet dla mnei an doajzd bo mam kawalek.
a ze tatus zakalda nowa rodzine, kurde on na jedno dziecko nie daje a w sierpniu spodziewa sie kolejnego.
szok!
powiedzil sedzinie ze ma wazniejsze wydatki nzi placenei aleimntow.
i ze musi utrzymywac swoja konkubine i jej dziecko.
Hej Ollka nie obraz sie ale to poprostu debil skoro uwaza ze placenie alimentow na wlasne dziecko nie jest wazne,paranoja nie wiem zkad faceci biora takie teksty.

witam ja juz z sadu
sedzina nie podniosla mi aliemntow poniewaz uznala ze zlobek to nie jkest az taki duzy koszt
a to jest 350 zl aleimntow plus bilet na dojakzd bo mam kawalek
a do tego tatus powiedzial jej oficialnie ze ma wazniejsze wydatki bo musi utrzymywac konkubine, jej dziecko i w sierpniu znow zosatnei ojcem.

Cos Mi Sie Zpostami Porobilo
Dori Bede Sie Odwolywac, Nie Odpuszcze
Onklamall Sedzine W Twarz A Ona To Olala...

Dori Twoj Ex Nie Dostanie Papierow Poki Nie Skompletujesz Dokumentow,wtedy Sedzina Wysle Do Neigo Pozew.

Czesc Agutka, Stesknilismy Sie Za Toba
Jak Sie Czujesz??
Jak Zuzia?

jutro Doczytam Bo Mi Siee Oczy Zamykaja:oo:

witaj Mamo Julci, Tak Wiem Ze Musze Go Dostarczyc,nawet To Napisali Ze Jesli W Ciagu 7 Dni Nie Dostarcze To Odzuca Wniosek.dzis Ani Jutro Nie Zdaze Tego Zalatwic,ale W Poniedzialek Odrazu Pedze To Zalatwic,jestem Ciekawa Czy Wyslali Juz Moj Wniosek Tatusiowi,powiem Wam Szczeze Ze Az Sie Boje Jego Odpowiedzi,a Raczej Wiem Ze Sie Wkurze Totalnie Jak Zacznie Klamac Bo Juz Sie Przekonalam Do Czego Jest Zdolny.ale Bynajmniej Bede To Mniala Za Soba,odkladanie Tego Itak Mi Nic Nieda

Nie Martw Sie Skoro Nie Wychowujecie Syna Razem To Sedzina Ograniczy Mu Prawa.
A Co Do Wygazania, Moj Zawsze Grozi I Takie Tam ,a Na Sprawie O Ograniczenie Praw Sie Nie Pojawil...

:angry::wściekła/y:olka z tego twojego eks to niezły *uj.. sory za wyrażenie,ale najchetniej to bym mu strzeliła w morde gdybym była tobą:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
dlaczego potem w takich sytuacjach kobiety zastanawiaja sie jak mogły wogóle być z kimś takim:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

poza tymi, na ktorych my trafilysmy, sa przeciez porządni, fajni, dobrzy faceci na tym swiecie.
pierwszy z brzegu przyklad - moj szwagier :)
myslalam, ze moj ex taki wlasnie jest, ale wyszlo jak wyszlo...

reklama
natka ja to zaczynam dochodzic do wnisoku ze w sadzie to najlepeij tylko klamac, tak jak on to robi...

oj dori masz racje ja sie zastanawiam jak przez kilka lat moglam nie widziec ajki on jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry