Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Ollka nie obraz sie ale to poprostu debil skoro uwaza ze placenie alimentow na wlasne dziecko nie jest wazne,paranoja nie wiem zkad faceci biora takie teksty.witam
ja po sprawie i jestem w szoku
sedzina nie podwyzszyla mi aliemntow bo uznalze ze zlobek to nei jest zmiana wydatkow dziecka,a cholera on bedzie kosztowal 350 zl = bilet dla mnei an doajzd bo mam kawalek.
a ze tatus zakalda nowa rodzine, kurde on na jedno dziecko nie daje a w sierpniu spodziewa sie kolejnego.
szok!
powiedzil sedzinie ze ma wazniejsze wydatki nzi placenei aleimntow.
i ze musi utrzymywac swoja konkubine i jej dziecko.
jutro Doczytam Bo Mi Siee Oczy Zamykaja![]()
witaj Mamo Julci, Tak Wiem Ze Musze Go Dostarczyc,nawet To Napisali Ze Jesli W Ciagu 7 Dni Nie Dostarcze To Odzuca Wniosek.dzis Ani Jutro Nie Zdaze Tego Zalatwic,ale W Poniedzialek Odrazu Pedze To Zalatwic,jestem Ciekawa Czy Wyslali Juz Moj Wniosek Tatusiowi,powiem Wam Szczeze Ze Az Sie Boje Jego Odpowiedzi,a Raczej Wiem Ze Sie Wkurze Totalnie Jak Zacznie Klamac Bo Juz Sie Przekonalam Do Czego Jest Zdolny.ale Bynajmniej Bede To Mniala Za Soba,odkladanie Tego Itak Mi Nic Nieda