• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
to ja zapalam swiatelko bo jeszzce ciemno jest...
zapijam kawusię przed pracą

hehe phantas - widze zes sie nie budzila w okolicach 4 godziny --- a powiedz--- firma w ktorej pracujesz nie mogla Ci dofinansowac studiów w jakimś kierunku co by się zgadzalo z tym co teraz wykonujesz(? nie wiem czym się zajmujesz:sorry2:)
Hana jak chcesz wysle ci na pw link na Nk jak masz konto,bo ja zdjec tu nie wstawiam:no:
:tak:poproszę:-)
agutka - czapeczka fajowa- no ale droga:sorry2:

dobra ide się szykowac do pracki
gripex i tabletki na gardło troszke pomogły

miłego dnia

witam się z kawusią

Hana - jakoś udało mi się pospać do 7.30 :-)

co do studiów to nie dofinansowują, bo firma w której pracuję zgodnie z planem zakończy swoje projekty w Łodzi za jakieś 3 - 4 lata. Poza tym ja w tej firmie nie muszę podnosić kwalifikacji bo pracuję na jednym programie, który muszę znać i już, a żadne studia mi tu nie pomogą. I tak firma funduje nam angielski - bardzo dobrze, bo moje szefostwo nie mówi po polsku. Ale we wrześniu dostałam podwyżkę - akurat tyle ile moje czesne wynosi :-). Na pracę nie mam co narzekać, jestem naprawdę zadowolona, że tam pracuję. Jak na Łódź to nie zarabiam najgorzej, do tego teraz ten angielski, karnet na siłownię i jeszcze dodatkowe ubezpieczenie za nas płacą. Klimat w pracy też bardzo dobry.

biorę się za moje notatki :(

Dzień dobry. :-)

agutka - czapeczka fajowa- no ale droga:sorry2:

Hana,ta czapa jest duża i na pewno nie będzie tylko na 1 sezon. :happy2: Poza tym z G. się na nią zrzucaliśmy,więc drogo Nas nie wyniosła (jak pisałam,kosztowała niecałe 23zł :tak:). :-)

Uciekam sprzątać. :baffled: :-p
No i nie wiem,o której do Was dziś zajrzę - pewnie dopiero wieczorem,bo na 13 idziemy na bilans 2latka,a później odprowadzamy,chyba,G. do pracy,o ile Zuzia nie zaśnie,bo w dzień krótko pośpi przez tego lekarza. ;-) :sorry2:

Miłego dnia! :-)

Dzien dobry wszytskim
ja dzisiaj jakos bez humoru ............ zmęczona jestem i nie mogę się doczekac week-endu. I nic mi się nie chce !!!!!!!!!! nie mam weny twórczej.
ufffffffffff przynajmniej ponarzekałam :-p:-D:-D:-D

Witam i ja,

Dziecię mi urządziło noc z przygodami, teraz śpi a ja próbuję się pozbierać.
Jak widać po powyższym zdaniu siedzimy dziś w domku, do pediatry na południe numerek udało mi się zdobyć.

i ja się witam :happy2:

mam za sobą sprzątniętą kuchnię :tak:
wczoraj nic w niej nie tchnełam i dzis nie było tam można wejść :-D
pranie się pierze
obiadek rozmraża
dziecię śpi
więc czas na relaks :cool2:

reklama
Wczoraj na obiadek była zupka grzybowa i pierogi z mięskiem, dzisiaj już tylko grzybowa - no chyba że Peter coś przywiezie :-)

Druga kawusia już.

Notatki mnie dobijają :baffled:

Dzisiaj będę tak tylko do 15 i dopiero jutro zajrzę.

Pranie zrobiłam już wczoraj, kuchnię też wczoraj sprzątnęłam, na dziś został mi kibelek i łazienka - 30 minut i po sprawie. Jutro może okna pomyję :dry::confused::sorry2: nie przesadzam no troszkę?

Sofi - zjedz czekoladkę - poprawia humorek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry