Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czesc u mnie tez juz cisza i jeszcze się zmobilizowalam i przesmazylam mięsko na jutro i się dusi juz wiec będę miala spokojniej po przyjsciu z pracy...
dzis bylam na obiadku z pracy- zarcie takie se ale ja nie wybrzydzam jak mi się pod nos poda....
pogoda przyjemna nawet teraz wieczorkiem
co tam u Was? pozdrawiam
ps - wam tez się tak bb rozjechalo po calym ekranie czy tylko u mnie cos się poprzestawialo?
czesc olcia:-) hehe to dobrze ze to odgornie rozjechane tzn. nie dobrze ale ciesze sie ze nie u mnie poprzestawiane czesc niunia:-) ide pobuszowac na allegro
Kochane Mamcie! powstał portal specjalnie dla rodziców mojmalec.pl ogromnie polecam bo można wrzucać fotki naszych pociech za darmo bez limitu, dodawać ogłoszenia i najfajniejsze - stworzyć pamiętnik naszych skarbów zalogujcie się i chwalcie się swoimi szczęściami!