reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cześc kobietki.Witam i ja.W końcu dotarłam do was.Cholera byliśmy na pogrzebie L.babci i wróciliśmy do domu dopiero dzisiaj o 3w nocy.

Oliwier wyciągnął odkurzacz... chyba nie pozostaje mi nic innego jak posprzątać chatę :sorry2:

A tak w ogóle to szukam chętnej na prasowanie od poniedziałku codziennie piorę więc już mam trzy prania do prasowania (ostatnie właśnie rozwieszam) :sorry2::-):-):-)

zbliża się zima pod kurtkami nie widac zacznij w końcu po prasiu ładnie składac i chować :-p:tak:;-)
prasuj to co musisz np. Tomkowi do pracy czy Fiodorkowi do szkoły ( a noszą mundurki?, bo jak tak to pod mundurkiem też nie widać :-D)

no Fiodor nosi mundurek, ale Tomek musi mieć codziennie czystą, wyprasowaną koszulę:sorry2: to jest nie do przejścia
Basia.J problem polega na tym, że ja lubię mieć wyprasowane rzeczy- takie zboczenie i nic nie poradzę, pewnie wieczorem będę romansowała z żelazkiem, zobaczymy ;-)

Justyna u mnie są dyżury prasowania :nerd:, ale fakt, że i tak mnie trochę ta druga strona mocy kantuje :dry:, a on prasuje dużo szybciej :sorry2:.

Ja też mam dziś randkę z żelazkiem - jakieś 20 koszul (m. musi mieć codziennie wyprasowaną czyściutką koszulę) - do tego swoje do pracy i małej - całkiem sporo mi się tego nazbierało. A w sumie prasuję tylko to co muszę....

Wlasnie wracam z watku "zdrada"
:szok::szok::szok::baffled:
ale sie wkrecily:sorry2:
Kurczaczku moj syn za nic nie chce spac:no:drzemka 10 min,pobudka i piszczy w nocy bylo to samo,juz sama niewiem co mu jest:dry:jakis okres przejsciowy chyba ma:baffled:

Dzień dobry bardzo. :-D :-)

Mrrr,przemilutki wieczorek,noc i poranek za Nami. :-D

G. przed chwilką poszedł do kwiaciarni,bo dziś Jego mamuśka ma imieniny - wcześniej położył Zuzię spać i dokończył gipsowanie,no i pomył gary. :-p :-)

Ja właśnie robię smaluszek. :-D A popołudniu przyjeżdża moja Przyjaciółka Ukochana i zostaje do jutra! :-) :-) :-)
G. dziś idzie do pracy... :sorry2: :-(

Poza tym o 2:30 moja Kuzynka urodziła zdrową i śliiiiiiczną Córeczkę - Juleczkę! :-) :-D :-) Nareszcie! :-D A dopiero co wczoraj położyli Ją na patologię. :sorry2::-p :-D

reklama
Do góry