reklama
Oliwier wyciągnął odkurzacz... chyba nie pozostaje mi nic innego jak posprzątać chatę 
A tak w ogóle to szukam chętnej na prasowanie od poniedziałku codziennie piorę więc już mam trzy prania do prasowania (ostatnie właśnie rozwieszam)
:-):-):-)

A tak w ogóle to szukam chętnej na prasowanie od poniedziałku codziennie piorę więc już mam trzy prania do prasowania (ostatnie właśnie rozwieszam)
:-):-):-)zbliża się zima pod kurtkami nie widac zacznij w końcu po prasiu ładnie składac i chować 
;-)
prasuj to co musisz np. Tomkowi do pracy czy Fiodorkowi do szkoły ( a noszą mundurki?, bo jak tak to pod mundurkiem też nie widać
)

;-)prasuj to co musisz np. Tomkowi do pracy czy Fiodorkowi do szkoły ( a noszą mundurki?, bo jak tak to pod mundurkiem też nie widać
)no Fiodor nosi mundurek, ale Tomek musi mieć codziennie czystą, wyprasowaną koszulę
to jest nie do przejścia
Basia.J problem polega na tym, że ja lubię mieć wyprasowane rzeczy- takie zboczenie i nic nie poradzę, pewnie wieczorem będę romansowała z żelazkiem, zobaczymy ;-)
to jest nie do przejściaBasia.J problem polega na tym, że ja lubię mieć wyprasowane rzeczy- takie zboczenie i nic nie poradzę, pewnie wieczorem będę romansowała z żelazkiem, zobaczymy ;-)
Ja też mam dziś randkę z żelazkiem - jakieś 20 koszul (m. musi mieć codziennie wyprasowaną czyściutką koszulę) - do tego swoje do pracy i małej - całkiem sporo mi się tego nazbierało. A w sumie prasuję tylko to co muszę....
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzień dobry bardzo.
:-)
Mrrr,przemilutki wieczorek,noc i poranek za Nami.
G. przed chwilką poszedł do kwiaciarni,bo dziś Jego mamuśka ma imieniny - wcześniej położył Zuzię spać i dokończył gipsowanie,no i pomył gary.
:-)
Ja właśnie robię smaluszek.
A popołudniu przyjeżdża moja Przyjaciółka Ukochana i zostaje do jutra! :-) :-) :-)
G. dziś idzie do pracy...
:-(
Poza tym o 2:30 moja Kuzynka urodziła zdrową i śliiiiiiczną Córeczkę - Juleczkę! :-)
:-) Nareszcie!
A dopiero co wczoraj położyli Ją na patologię. 

:-)Mrrr,przemilutki wieczorek,noc i poranek za Nami.

G. przed chwilką poszedł do kwiaciarni,bo dziś Jego mamuśka ma imieniny - wcześniej położył Zuzię spać i dokończył gipsowanie,no i pomył gary.
:-)Ja właśnie robię smaluszek.
A popołudniu przyjeżdża moja Przyjaciółka Ukochana i zostaje do jutra! :-) :-) :-)G. dziś idzie do pracy...
:-(Poza tym o 2:30 moja Kuzynka urodziła zdrową i śliiiiiiczną Córeczkę - Juleczkę! :-)
:-) Nareszcie!
A dopiero co wczoraj położyli Ją na patologię. 

reklama