reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ola - w sumie to nie wiem czego szukam---tak se przegladam---za duzego rozeznania jeszcze nie mam:sorry2: ale kupilam ostatnio natasi spodnie z h&m -zobaczymy czekam az przyjdą - uzywane -ale co mi tam- w sklepie od 70-100zl -a tu za 16:tak: dosyc ładnie wygladaly---- i tak się zastanawiam coby po corci rzeczy nie powystawiac--- tylko nie wiem czy moj m mnie wkreca czy rzeczywiście - płaci się jakiś podatek za sprzedane rzeczy?:szok: aaaaa i sukienkę czarną se nabylam (tzw. tuba:-))
czesc basiu i majus:-)

dobra idę się wyprysznicowac

Hej

ja o żadnym podatku od allegro nie słyszałam :sorry2:, za to jak wystawiasz to płacisz coś w rodzaju haraczu, najpierw za wystawienie Ci potrącają a potem jak sprzedasz to jeszcze zgarniają procent od tego za ile sprzedałaś, generalnie allegro ma najwyższe opłaty na polskim rynku, ale i oglądalność najwyższą - więc coś za coś :sorry2:

eratis na tym forum nie można uprawiać spamu reklamowego, takie posty są usuwane a ja już Cię zgłosiłam gdzie trzeba, można mieć reklamę w odpowiednim wątku, reszta postów i tak jest zawsze kasowana, piszę to na przyszłość jakby ktoś akurat miał ochotę pospanować i czytał ten wątek.

dobranoc

Naprawde ma ale nie 4 i 5 tylio dwa na dole,na tym obrazku tak wyszlo a nie mialam czasu jeszcze zmienic:zawstydzona/y:

A wogule to dzien dobry;-)ale mialam noc,:dry:

reklama
Do góry