reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczór. ;-)

Moja Kochana Córcia w dzien spała 4h. :-D I teraz znowu już śpi. :-p :-D :tak:
Tyle,że w dzień obudziła mi się z mega rozgrzanym ciałkiem - gorączkę miała taką,że aż mnie szczypało. :baffled: Zjadła obiadek,dałam Jej syropek i zaraz się chłodniejsza zrobiła. :-)
Poszłyśmy na krótki spacerek,no i przy okazji moja Córcia wzbogaciła się w takie rybki zabawkowe,co się je wyławia niby - wędką z "basenu". :-p Ale Jej sie to podoba! Aż nie chciała ich wypuścić z łapek,jak szła nyny! :-D :-D :-D

A wieczorem przyjechał stół z krzesłami do kuchni. :-D Krzesełka już skręcone,jutro wycinanie blatu,skręcanie stołu i ustawianie,hurraaa! :-D :-D :-D

Dobra idę ściągnąć maseczkę. :-p

reklama
Ola,już Ci córcia,chyba,wyrosła ze spania w dzień...
Zuzia już się dobrze poczuła od razu,jak dostała syropek - szaleństwo trwało aż do samego pójścia spać,hihihi. :-) :-) :-)

Ale wiatrzycho i deszczysko za oknem! :szok: :baffled:
Mam nadzieję,że jutro będzie ładna pogoda,bo G. ma wolne popołudnie i być może jutro odwiedzi Nas moja Przyjaciółka ze swoim chłopakiem. :-D :-D :-D

Olla i tak długo Oliwka spała w dzień, Krystian 2 lata tylko spał, choć teraz na leżakowaniu czasami mu się zdaży zasnąć :sorry2:. Tylko wtedy leżakowanie dla niego za krótkie jest i do wieczora chodzi już jak chmura gradowa :baffled:.

dobranoc

Dobranoc J@gódko i powodzonka jutro! :tak: :tak: :tak:

Ola,przyzwyczaisz się,zobaczysz. :-) Kurcze,ja tez się muszę zacząć przyzwyczajać do tej myśli,bo może i Zuzi kiedyś odechce się nynać w dzień. :-p ;-)
A G. zna moja Przyjaciółka - była u Nas niedawno i Go poznała. :-) Ja Jej chłopaka widziałam kilka razy,poznałam go,ale jeszcze wtedy nie byli parą. :sorry2: :-p
Fajny dzionek się zapowiada. :-) Tylko jeszcze czekam na info,czy na pewno jutro przyjeżdżają. :-)

reklama
Do góry