reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
I ja się witam - co prawda na chwilę - idziemy znowu do pediatry z Laurą - Gabi ją zaraziła i się jej pogorszyło...ech... wiedziałam że jedna drugą będzie zarażać ale kurde Tafi chyba zaczynam cię rozumieć w 100%

hej,

i znów zima..........wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moja dieta, kremy dla Maćka przynoszą efekty. Ma mniej plam :)))))))))))
W weekend byliśmy u M ;) było super :)
tato nie ma co się denerwować :) jako tata w większości spraw jest pomijany.. pokoje dla Matek z dziecmi.. przedział dla Matki z dzieckiem... kasa dla Matki z dzieckiem... norma

witam!
taaak, znow zima za oknem...juz dosc tego sniegu...chce wiosny. dola mozna dostac...ja niestety sie go dorobilam ostatnio. znow sie zastanawiam, jak moglam dopuscic do tego, ze moje dziecko bedzie wychowywane bez ojca. w koncu tak bardzo zalezalo mi na pelnej rodzinie. ale co mialam zostac i pracowac sama na cala rodzine? :(

super, ze juz widac efekty diety. domyslam sie , ze nie jest to latwe. ale teraz mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej:D

"Dorosłe dzieci mają żal,
Za kiepski przepis na ten świat..."

dzien dobry
myw domu. ale to ostatnio zdarza sie dosc czesto.

Mikus nie martw sie w taka pogode to mozna dola zalapac...
ja mam sloneczko za oknem... i niseg. koszmarnie sie ciagnie zima w tym roku...

Witam się i ja ;-)
Dziś trochę latania po urzędach miałam ale już wszystko załatwione :-) dowiedziałam się przy okazji że wpisali naszą sprawę o podwyższenie alimentów na wokandę i termin mamy na 13 kwietnia :dry: ciekawa data...trochę zła na siebie jestem bo się zgapiłam i nie wpisałam w pozwie że chce wyrok w trybie zaocznym gdyby się któraś ze stron nie stawiła się...jak dziś chciałam to donieść okazało się już za późno:no::no::no: Mam tylko nadzieję że ojca Michała nie dowiozą z AŚ...bo inaczej może mi skąplikowac sytuację:-:)-:)-(

reklama
Do góry