Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczkowa do urzędu musisz iść w przeciągu chyba 2 tygodni od urodzenia aby zarejstrować dziecko, ze szpitala idzie dokument o urodzeniu dziecka, ja zapłaciłam karę bo zrobiłam to po czasie bo oczywiście tatulek nie miał czasu. Tam podajesz imię nazwisko dziecka i jeśli nie jesteście małżeństwem ojciec dziecka przed urzędnikiem może potwierdzić ojcostwo i wtedy ladują dane w akcie urodzenia. Jak już masz akt urodzenia składasz o becikowe, a jak masz pesel zgłaszasz do ubezpieczenia, jeśli nie pracujesz to chyba w urzędzie pracy składasz ale tego nie jestem pewna. A widzisz zależy jaki sąd może warto poczekać i pozbierać, faktury ja dałam zestawienie kosztów utrzymania dziecka ale u nas była taka sędzina że nawet na to nie spojrzała faktur nie miałam dla niej tylko liczyło się jakie mamy dochody. Ale z tego co słyszę to sprawiedliwości w sądzie nie ma co szukać :-)
a o pesel gdzie mam isc? dadza mi razem z aktem urodzenia ?ja mam nadzieje ze trafie na dobra sedzine no i licze na adwokata...
co do klamstw to jestem na nie przygotowana,napewno eks cos wymysli,ale jeszcze na to trzeba miec dowody...mowic to ja tez moge duzo.
Raczkowa ja mam cos takiego...robilam sama bez zadnego wzoru,poprostu spisalam wydatki, dolaczylam do pozwu i na tej podstawie dostalam zabezpieczenie alimentow i to nie male wiec chyba zle tego nie zrobilam
jak chcesz to podaj maila to podesle.

dzieki za te wszystkie informacjea o pesel gdzie mam isc? dadza mi razem z aktem urodzenia ?