Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczkowa a napisany już? ja też się bronię teraz, ale masakra... jestem z projektem w ciemnej d... mam zero motywacji do tego :/
w duzym skrucie tez jestemw czarnej d..... i raczej nie obronie sie przed porodem wiec o mgr moge zapomniec od pazdziernika :-( a szkoda bo bardzo chcialam :-(juz sobie doktorat odpuscilam ze wzgledu na dziecko a teraz jeszcze mgr pojdzie sie bujac obym chociaz ten licencjat ogarnela ehhh :-(
tak przeczytalam piate przez dziesiate zeby chociaz mniej wiecej byc na bierząco.. ja obronilam dwa lata temu inzyniera i dalej nie dziekuje
to byla mordownia heh
moze Ty tez masz tak ze Cie poprostu uciska z pecherza
z drugiej strony tu nawet nie chodzi o panike ale niech cos bedzie ( odpukac i tfu tfu ) nie tak i cale zycie bedziesz plula sobie w brode ja tam wole idiotke z siebie zrobic ze panikuje ale wiedziec ze wszystko jest dobrze

Wiesz ja prawie rok jestem od ostatecznego rozstania w listopadzie była sprawa i uwierz mi jakoś z czasem się nei myśli o ojcu dziecka to już jest MÓJ synulek i muszę mu zapewnić godne warunki na moje skromne możliwości i wszystko ;-) A ze mną maturę zdawała laska zaraz po porodzie i poduszę sobie przyniosła i na niej siedziała ;-) i zdała ;-)
a jak wiadomo wiara też w jakimś stopniu ma wpływ na leczenie ;-) Niech wzywa strażaka może z mamą zostanie ;-)

jestem zmorą lekarzy 

a slabo i ciemno przed oczami robilo mi sie co chwile
ale przezylam i powiem Wam ze nawet nic nie zabolalo w zasadzie za wiele nie miala tam do roboty no ale 200 zl poszlo
za samo wejscie do gabinetu pani zyczy sobie 45 zl
no i oczywiscie znieczulenie
w zasadzie nie wiem po co je bralam bo i tak za wiele nie robila
spedzilam na fotelu max 5 minut 

ale nawet nie szkoda mi tych pieniedzy wazne ze nie bolalo
a jeszcze dzisiaj umowilam sie z kolezanka ktora jest amatorka pstrykania fotek i moze beda jakies fajne ciazowe w plenerze to sie okaze czy spotkanie wypali
wiec dzis duzo lepiej z samopoczuciem niz wczoraj
no i kto by w taka pogode o nauce myslal ;-)