reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Powiem ci szczerze Anni ze jeszcze takiej paniki nie mialam. Oczywiscie martwie sie o moja mala ale wczoraj to bylo wyjatkowo bo nawet jak ja dusilam to nie chciala kiopac. Chyba mocno jej sie spac chcialo:szok: :-D

Ja juz sie przestalam tym kopaniem przejmowac...wiadomo ze nie zignoruje jak w ogole sie ruszac nie bedzie , ale zauwazylam ze mala ma aktywne dni ,kiedy szaleje tak ze az ja prosze zeby wyluzowala:p , a ma dni na leniucha i tylko sie troche pokula i wiekszosc dnia spinka sobie.
Z tymi naszymi bobasami to tak jak z nami ... raz nadpobudliwos( mycie okien,sprzatanie w szafkach itp.) a raz kimonko ...no chyba ze by sie nie ruszala za mocno przez wiecej niz dwa dzni...nooo to w tedy bym sie osr. ze strachu:)))

A moze sie nie ruszala wlasnie ze tak ja ''dusilas'' :) pomyslala sobie ze jak bedzie udawac ze jej nie ma to przestaniesz;)))

Olla ja wiem ale latwije powiedziec by sie nie przejmowac niz zrobic. Ja w ogole mam paranoje bo wczoraj pytam sie takiej znajomej w pracy jak wnuczka bo miala teraz syna dziewczyna rodzic a ona mi na to ze nie ma wnusi. Wiec pytam sie jak to nie ma? A ona mi na to ze synowa przestala czuc ruchy jeden dzien i pojechala do szpitala i zrobili wyniki ze serduszko strasznie slabo bilo i dali jej na wywolanie porodu ( bo to bylo na pare dni przed terminem) i urodzila martwe dziecko. Czujecie to???

O jejku:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ani mi nie mow:-:)no::szok:!!!!
Ale ze jak? W ogole sie dzidzia przestala ruszac czy slabiej ?
Ale mi srube wkrecilas...

Monia nie ma powodu do obaw, naszym dzieciaczkom po prostu robi się powoli ciasno w domku i teraz musimy się przygotować na to że będą się ruszać inaczej - będziemy czuć jak się wypinają, napinają i przesuwają ale już nie tak spontanicznie bo po prostu za ciasno już będzie na większe wygibasy :tak:
A takie przykre wydarzenia o którym piszesz miewają niestety czasem miejsce, ja też słyszałam od dwóch koleżanek o takich wypadkach, ale nie stresujmy się tylko ufajmy w nasze instynkty i w to że wyczujemy gdyby dzidzi się coś działo..

reklama
szopka masz racje, ja chyba dzis jestem w nieciekawym nastroju przez to wszystko. Ciesze sie bardzo ze moja dzidiz sie napina wlasnie w moim brzuszku:-)

Do góry