reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Witam wszystkie Mamusie;-)!!
Jestem u Was Nowa:zawstydzona/y:mam nadzieje, ze Mnie przyjmiecie do Swego grona:-pi razem z Wami bede mogla czekac na ten czas!!??

Mam na Imie Evelyn i mieszkam w Anglii z Moim Mezem, Jestem Lipcowa Mamusia, Moje Malenstwo ma przyjsc na swiat
7 Lipca 2007r.
Jestem w 32 Tygodniu ciazy.:tak:
Chce sie z wami podzielic swoimi wrazeniami i emocjami !!
Prawdopodobnie bedziemy mieli coreczke..:happy:ale to jeszcze nic pewnego!!
Na zdjeciach to MY ;)!! -32 tydzien brzuszek , a USG z 14 Marca 2007r.
Pozdrawiam Bardzo goraco i sle buziaczki!!!!!:happy:;-):-)
Strasznie nie moge sie doczekac porodu !!!

Gratuluję córeczki!!! Witam wśród czerwcóweczek buziaczku:) Fakt, że jesteś lipcóweczką tak na prawdę wcale nie przeszkadza i jest mi bardzo miło że razem z nami chcesz czekać przyjścia maleństw na świat;-):-)
Szkoda, że tak późno dołączasz do nas ale służymy wsparciem:) My juz w przededniu rozwiazań tych pierwszych wśród nas:tak::-D postaramy podzielić się przeżyciami, i czekamy też na twoje dobre rady i doświadczenia.;-):tak:
jest wśród nas kilka przyszłych mam mieszkających poza granicami kraju, na pewno więc będziecie miały wspólne tematy:tak::-)
serdeczne pozdrowienia dlA CIEBIE I MALEŃSTWA:tak::-)

Gratuluję córeczki!!! Witam wśród czerwcóweczek buziaczku:) Fakt, że jesteś lipcóweczką tak na prawdę wcale nie przeszkadza i jest mi bardzo miło że razem z nami chcesz czekać przyjścia maleństw na świat;-):-)
Szkoda, że tak późno dołączasz do nas ale służymy wsparciem:) My juz w przededniu rozwiazań tych pierwszych wśród nas:tak::-D postaramy podzielić się przeżyciami, i czekamy też na twoje dobre rady i doświadczenia.;-):tak:
jest wśród nas kilka przyszłych mam mieszkających poza granicami kraju, na pewno więc będziecie miały wspólne tematy:tak::-)
serdeczne pozdrowienia dlA CIEBIE I MALEŃSTWA:tak::-)

a nasza kochana Sorga nie obrazi sie jak podpisze sie pod tym sliczniutkim powitaniem
Buziaczku witaj:-):-):-)

reklama
Sorga ja się absolutnie nie obrażę ;-):-)i również witam buziaczka wśród czerwcówek:-)

Do góry