Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hi ja chociaz na komuni nie byłam ważyc tez się nie będę , chociaz miałam taki zamiar. A w piatek jak będe u gina to zatkam uszy, żeby nie słyszec ile ważę i do karty ciąży tez nie będę zaglądać.
Dorotka ale Ty masz dopiero 13 kg na plusie a ja juz pewnie 20, a mamy prawie ten sam termin. Ale jakby co to zatykamy uszy, tylko żeby nam juz tak nie zostało, bo płaczu dziecka nie usłyszymy po porodzie:-);-).
Ja tez juz przestalam sie mierzyc, moj brzuch sie ostatnio bardzo powiekszyl i nawet moi rodzice jekneli jak gadalam z nimi na skype-ie :-) Juz wszystkie spodnie sie zrobily zaciasne. Malej ciasno, juz nawet nie kopie tylko tak sie przeciaga a ja juz rozpoznaje czesci ciala, nozki ma po prawej stronie a kuperek na srodku lub po lewej. Nie wiem czy tez tak robicie, ale moja jak sie prezy to ja zaczynam glaskac a ona wtedy wypina sie jeszcze mocniej jakby chciala jeszcze :-) Super to jest.