reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Hi ja chociaz na komuni nie byłam ważyc tez się nie będę :no:, chociaz miałam taki zamiar. A w piatek jak będe u gina to zatkam uszy, żeby nie słyszec ile ważę i do karty ciąży tez nie będę zaglądać:-D.

Dorotka ale Ty masz dopiero 13 kg na plusie a ja juz pewnie 20, a mamy prawie ten sam termin:zawstydzona/y:. Ale jakby co to zatykamy uszy, tylko żeby nam juz tak nie zostało, bo płaczu dziecka nie usłyszymy po porodzie:laugh2::-D:-);-).

ja to bym jeszcze oczy zanknęła, żeby nie widzieć wyniku:szok:
a w pasie się nie mierzyłam, ale jak znajdę miarkę to z ciekawości zmierzę

Ja tez juz przestalam sie mierzyc, moj brzuch sie ostatnio bardzo powiekszyl i nawet moi rodzice jekneli jak gadalam z nimi na skype-ie :-) Juz wszystkie spodnie sie zrobily zaciasne. Malej ciasno, juz nawet nie kopie tylko tak sie przeciaga a ja juz rozpoznaje czesci ciala, nozki ma po prawej stronie a kuperek na srodku lub po lewej. Nie wiem czy tez tak robicie, ale moja jak sie prezy to ja zaczynam glaskac a ona wtedy wypina sie jeszcze mocniej jakby chciala jeszcze :-):laugh2::laugh2::laugh2: Super to jest.

Moja to taka wstydnisia ze hoho.
Wlasnie jak wystawie nozke, to ja dotykam , a ona siup i ja chowa...
szkoda mi jej tak troszke ze ja stresuje...

reklama
Do góry