Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
anni ale się uśmiałam 

, sorki ;-)
, sorki ;-)
mi na szczęście teściowa nigdy z dzieckiem nie uciekała ;-)

, sorki ;-)
, sorki ;-)mi na szczęście teściowa nigdy z dzieckiem nie uciekała ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

, sorki ;-)
, sorki ;-)

ale z tego względu, że żłobka w pobliżu nie ma za bardzo nie mam wyjścia. na wykwalifikowaną nianią mnie nie stać a za dużo programów się naoglądałam żeby powierzyć dziecko "pierwszej lepszej" osobie.
 ale z tego względu, że żłobka w pobliżu nie ma za bardzo nie mam wyjścia. na wykwalifikowaną nianią mnie nie stać a za dużo programów się naoglądałam żeby powierzyć dziecko "pierwszej lepszej" osobie.

ja też myślę, że to nasze wychowywanie idzie raczej w tym kierunku.
 ja też myślę, że to nasze wychowywanie idzie raczej w tym kierunku.

. Ostatnio stwierdził, że trzeba Masiowi zakładać rękawiczki, wtedy nie będzie pakował rąk do paszczy
. Ostatnio stwierdził, że trzeba Masiowi zakładać rękawiczki, wtedy nie będzie pakował rąk do paszczy  . A teraz sobie wyobraźcie wasze dzieci w rękawiczkach cały boży dzień.....
. A teraz sobie wyobraźcie wasze dzieci w rękawiczkach cały boży dzień.....a co do wychowania to nawet takie małe dzieci potrafią.... wychować sobie rodziców

, A teraz sobie wyobraźcie wasze dzieci w rękawiczkach cały boży dzień.....

. Mąż twierdzi, że jak bidak zobaczy swoje zdjecia z młodości w rajtuzkach to mi będzie wypominał
. Mąż twierdzi, że jak bidak zobaczy swoje zdjecia z młodości w rajtuzkach to mi będzie wypominał a ona taaaaaak słodko wygląda w rajtuzkach
 a ona taaaaaak słodko wygląda w rajtuzkach
 ;-)
;-) ) to tak jak pisala Efilo z ta mina... No serce mi peka i jak mam sie do niej nie usmiechnac.
) to tak jak pisala Efilo z ta mina... No serce mi peka i jak mam sie do niej nie usmiechnac. .
.  .
.  Staś przerywa na chwilę zabawę, patrzy się na ojca z miną: O co ci chodzi Stary, po czym dalej patrzac się na tatusia, z uroczym usmiechem na twarzy, robi swoje.
 Staś przerywa na chwilę zabawę, patrzy się na ojca z miną: O co ci chodzi Stary, po czym dalej patrzac się na tatusia, z uroczym usmiechem na twarzy, robi swoje.

), zrzucał zabawki i tak uroczo paplał i pluł przy jedzeniu. Jednak zaczyna się to robić nieznośne
), zrzucał zabawki i tak uroczo paplał i pluł przy jedzeniu. Jednak zaczyna się to robić nieznośne

jak Misiek zrobił takie oczy jak kot ze Shreka, to oczywiście, że wymiękłam i zaczęłam go jeszcze przytulać, żeby biedactwo nie pomyślało, że mama nie kocha

ja robię dokładnie to samo. Tatuś krzyknie: NIE WOLNO, a ja za rogiem przytulam, całuję i mówię, żeby się ojcem nie przejmował
 ja robię dokładnie to samo. Tatuś krzyknie: NIE WOLNO, a ja za rogiem przytulam, całuję i mówię, żeby się ojcem nie przejmował