reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Hej dziewczynki.
Ciesze się że wszystkie jesteśmy jeszcze w dwupaku, ale tez wiem, że nie tylko ja jestem u kresu wytrzymałości.
Wczoraj miałam zjazd w szkole a mały mi tak okrutnie uciskał na pęcherz, że myślałam że się z klasy do wc przeniosę:-( :baffled:cuś strasznego...
I nawet nie dopuszczam do siebie rodzenia po terminie!!!!:szok::no: nie dochodzę...:no2:

agik a jak w ogóle znosisz pobyty w szkole? możesz wysiedzieć?
ja za tydzień mam egz, myślicie, że będę go mogła pisać w kibelku?:baffled:

Kachasek- pobyt w szkole to masakra. Wyobraź sobie, że ja jeszcze z tymi moimi nogami nie mogę dłużej w miejscu wysiedzieć, a tu siedź 1,5 h na dupie. Więc czasami po prostu wychodzę a czasami to takie pozycję przyjmuję, że nawet nie chcę mysleć co Ci wykładowcy sobie myślą:laugh2: ale mam to gdzieś...
Z moimi egzaminami będzie gorzej. Termin porodu mam na 18 a same zajęcia mam do 23, więc na sesję to już chyba bez brzuchola pojadę, tylko nie wiem jak to wykonam bo do szkołę mam nie w swoim mieście.
Dzisiaj też mam szkołę, ale same wykłady więc sobie darowałam...

ja ostatnio też daruję sobie wykłady (będzie ból na sesji) ale od 8 do 20 nie mam zamiaru siedzieć w szkole:no: tyle, że ja do szkoły mam jakieś 200m:-)

reklama
Do góry