reklama
A
agik25
Gość
Hej dziewczynki.
Ciesze się że wszystkie jesteśmy jeszcze w dwupaku, ale tez wiem, że nie tylko ja jestem u kresu wytrzymałości.
Wczoraj miałam zjazd w szkole a mały mi tak okrutnie uciskał na pęcherz, że myślałam że się z klasy do wc przeniosę:-(
cuś strasznego...
I nawet nie dopuszczam do siebie rodzenia po terminie!!!!
nie dochodzę...
Ciesze się że wszystkie jesteśmy jeszcze w dwupaku, ale tez wiem, że nie tylko ja jestem u kresu wytrzymałości.
Wczoraj miałam zjazd w szkole a mały mi tak okrutnie uciskał na pęcherz, że myślałam że się z klasy do wc przeniosę:-(
cuś strasznego...I nawet nie dopuszczam do siebie rodzenia po terminie!!!!

nie dochodzę...
anni
Fanka BB :)
hehehe kachasku chyba nie - moze poprostu jakas pieluche rozmiar "jubo"sobie zalatwisz

A
agik25
Gość
Kachasek- pobyt w szkole to masakra. Wyobraź sobie, że ja jeszcze z tymi moimi nogami nie mogę dłużej w miejscu wysiedzieć, a tu siedź 1,5 h na dupie. Więc czasami po prostu wychodzę a czasami to takie pozycję przyjmuję, że nawet nie chcę mysleć co Ci wykładowcy sobie myślą
ale mam to gdzieś...
Z moimi egzaminami będzie gorzej. Termin porodu mam na 18 a same zajęcia mam do 23, więc na sesję to już chyba bez brzuchola pojadę, tylko nie wiem jak to wykonam bo do szkołę mam nie w swoim mieście.
Dzisiaj też mam szkołę, ale same wykłady więc sobie darowałam...
ale mam to gdzieś...Z moimi egzaminami będzie gorzej. Termin porodu mam na 18 a same zajęcia mam do 23, więc na sesję to już chyba bez brzuchola pojadę, tylko nie wiem jak to wykonam bo do szkołę mam nie w swoim mieście.
Dzisiaj też mam szkołę, ale same wykłady więc sobie darowałam...
reklama
Podziel się: