Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dorwałam strój kąpielowy o 60% taniej niż w sezonie, ostatnio rozmiar i był na mnie idealny! jaka jestem szczęśliwa. Oczywiście strój kąpielowy - dobrze dobrany Niestety takie kosztują normalnie w komplecie około 350-400 zł, także mam powody być szczęśliwa
Ja właśnie koniecznie potrzebowałam stroju. Ostatnio byłam z mężem w Aquaparku to piersi mi wypadały przy każdym ruchu ręki, także 1,5 godziny przeleżałam na leżaku ;/ A niestety komplety nie dla mnie.
zamawiałam ze strony Bradea.pl , ale to był ostatni rozmiar stanika i majtek, akurat trafiłam z numeracją
musisz pochodzić po sklepach w necie i poszukać, wieczorem podam Ci różne adresy sklepów.
wyprzedaże strojów zaczynają się po wakacjach odrazu, teraz już coraz mniej będzie, bo w styczniu nowe kolekcje pomalutku zaczną wchodzić. Musisz chodzić po stronach i szukać swojego rozmiaru, bo wszędzie są tylko resztki, w sensie po jednym rozmiarze z danego modelu np.
hej. To ja też się pochwalę moimi przejściami
Zawsze nosiłam 75B (tak, tak wiem jak 80% Polek) i pojawił się artykuł w Wysokich obcasach o dobieraniu staników (powinni tego uczyć w szkole). nabyłam stanik 70D , po pewnym czasie piersi odżyły i potrzebowałam 70E (a obecnie w ciązy 70 F). na szczęscie pasuje mi polska firma Alles, kótra ma całkiem ok ceny i robi też dla kobiet karmiących bardzo ładną bieliznę
A ja mam problem... Bylam dzis na wielkiej wyprawie po stanik... rozmiar dobrany - 75E. Niestety wrocilam do domu z pustymi rekami.
W wiekszosci sklepow ekspedientki robily wielkie oczy jak uslyszaly jaki potrzebuje rozmiar i poinformowaly stanowczo, ze takiego nie maja.
Chcialam cos dobrego do max 100zl. Bylo kilka przecen, ale przebrane rozmiary.
Zdecydowana jestem juz na sklep internetowy, ale nie znam dobrego i w miare mozliwosci taniego