reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

. Ale to tak jak ja. Pływam jak ryba dopuki wiem że mam grunt pod nogami, a jak tylko wiem że nie mam to siekiera i na dno:-D

heatherek pisze:
Ha, Sumka!!!! Kobieto, normalnie Cie kocham!!!! :-D :-D :-D :-D Mam to samo z plywaniem i nikt mi nie chce uwierzyc, ze tak moze byc!!!! :-D :-D :-D

ja też ja też ............a już myślałam że jakaś inksza jestem hahahahaha :-D :-D :-D

reklama
i znowu nie w tym poscie co trzeba i oczywiście nie na temat .... :-D :-D :-D No to wracając do tematu dzięki dzięki Heatherek za tego bielucha Sandra wcinała aż jej się uszka trzęsły hehe :tak:

He he dziewczyny zawsze czytam wszystkie nowe posty bo jesteśmy mistrzyniami w pisaniu w róznych wątkach nie na temat:-)
Ale sumka Ty jak cuś wymyślisz to normalnie boki zrywać:tak:

i znowu nie w tym poscie co trzeba i oczywiście nie na temat .... :-D :-D :-D No to wracając do tematu dzięki dzięki Heatherek za tego bielucha Sandra wcinała aż jej się uszka trzęsły hehe :tak:

Kakaw, alez bardzo prosze :-D i sie polecam na przyszlosc :-D ...no i oczywiscie ciesze sie bardzo, ze Sandruni przypasilo :-D :-D :-D

Heatherek Kuba też dziękuje za bielucha. Też uszy sie trzęsą

a ja ciągle się obawaim podawac serki... a co na to wasi lekarze? nawet danonków nie próbowałam... a mam straszną ochotę
dzisiaj natomiast wcinał przylepki od bułlki że az się uszy trzęsły

reklama
Fusik a co to ????

No chyba piętki - u nas też się mówi "przylepki" :)
A na ostrzynke tudzież zastrugiwaczkę mówię temperówka!!! czego za chiny nie mogła zrozumieć koleżanka z akademika, zresztą w ogóle fajnie było jak sobie porównywałyśmy nazwy, a klamerki to u was klamerki?

Do góry