reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
dziewczymy od kiedy podaje sie w sumie to białko z jajka ???
i co dajecie na sniedanie maluchom bo ja nie mam wogole pomyslow na sniadanko dla babla :-(
aaaa i czy dajecie juz twarozek taki normalny swiezy czy jakies serku typu wiejski czy philadelphia??

Zapomniałam napisać, że nasza Ania "uwielbia" karmę naszego psa :tak: :-D Normalnie nie umiem jej upilnować, żeby nie wzięła jej do buzi :szok: Jak podchodzi do worka z karmą to mówię jej, że to jest pieska i nie wolno, a ona mi pokazuje, że "takie dobre" :-D

Aparatka z Anuli... Olek tez sie wybiera w kierunku misek pieska ale od razu mu je chowam... chociaz raz tez zdazyl przedemna... hihihihi...
Co do bialka z jajka to Olek juz jadl cale jajo i na miekko i na twardo i sadzone i jajecznice... chyba wszystkie mozliwe wersje...

my szalejemy juz ze wszystkim dzis rybka ze szpinakiem, kładzinoa na duszonych wrzywkach mmm sama sobie nie gotuje a Nati takie rewelacje szamie szkoda ze nie mozna tego bardiej przyprawiac bo i ja bym sie załapała a na deserek mamy serniczek na zimno z jagódkami

Ja zauważyłam, że Ania pomału zaczyna mieć wstręt do jedzenia zmiksowanego i słoiczkowego. Ciągle chce czegoś od nas i cały czas chodzi i mówi "mama" - oczywiście w celu zjedzenia czegoś ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry