reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
U Kate wszystko ok zabiegana bidulka praca i reszta krucho czasowo ale wszystko ok i u niej i u Vikula Vikul rosnie jak na drozdzach.

No własnie jak znajde troszke czasu to Basiek zachaczymy z odwiedzinami a u Gosiek przeraza mnie droga przez Wrocław ale pomyslimy....

kasiunka 200km to wcale nie jest dużo w dzisiejszych czasach ;-) Ja do Agi mam 600km a byłam u niej już 3 razy :-) :tak:
kropecka wcale się Was nie wystraszyłam :-) Zapraszam serdecznie wszystkich. Jeszcze kasiaczek nie dała mi znać kiedy przyjeżdża, ale jak tylko sie dowiem to dam Wam znać. Obowiązkowe są śpiwory :tak: No i kto pierwszy przyjedzie to będzie dla niego na dole rogówka rozkładana ;-)

No Trini, ale ty to zupełnie inna para kaloszy. :-D Odważna jesteś i taka pełna energii, u nas brak czasu, żeby tak sobie nawet na weekend wyskoczyć, bo ja w soboty pracuję:-(

reklama
spotkania rozchulaly sie na calego,super,szkoda,ze nie miekszam blizej

U nas Natalka czasmi marudzi przy jedzeniu,ale to chyba bylo przez chorobe,najbardziej to lubi jesc z mojego talerza,w domuy niestety nie mamy stolu przy ktorym mogli bysmy wspolnie zjesc,ale chyba cos trzeba bedzie wykabinowac.
Jej nowym smakolykiem sa winogrona

Do góry