Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale teraz stwierdziłam ze go rano odzwyczaje i na noc mu zostawie na razie do 2 latek. Generalnie od 2 dni jest wojna rano, zjada polowe tego co z butki i w 3 razy dłuzszym czasie
Ale musimy jakos przez to przebrnac bo przeciez i tak trzeba bedzie kiedys odstawic tak samo jak smoczek, ktorego uzywamy jeszcze do snu ale narazie tak zostanie. A i jeszcze kazała mi dawac mu duzo rzeczy do gryzienia wiec nawet mu juz widelcem nic nie rozgniatam i suchy chleb "dla konia" mam mu dawac tylko nie za bardzo chce...Zreszta nie dziwie sie bo ciezko tak gryzc chyba jak sie ma tak mało zebow...aczkolwiek bóły i inne rzeczy w kawałkach jadł nawet jak nie miał jeszcze zebow...
Tylko ze ja mu nawet nigdy nic nie miksowałam, ewentualnie rozgnietałam widelcem grubsze jakies kawały ale ona sie mnie własnie o to pytała i myslala ze ja mu wszystko w papkach daje chyba
Generalnie jesli chodzi o butle to sa ogolne zalecenia niby ze wzgledu z zeby i zgryz itd...zeby kasza była łyzeczka ale na noc napewno narazie go tego nie pozbawie. Po kaszy myjemy zabki a on tak lubi z butli i sie wycisza przy tym przed snem i wogole...ale składnia hehe