Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale moja Krystynka wczoraj szamała marcheweczkę!! aż jej się uszy trzęsły i nawet tyle nie nabrudziłyśmy co ostatnio co mnie bardzo cieszy, jeszcze pare dni marchewki i sprobuje jablko z kleikiem ryzowym zeby zlagodzic smak. Jak przyjada Dziadki za 2 tygodnie to wnuczusia juz bedzie przeslicznie jadla
Super dziewczyny... smacznego dla waszych aniolkow...
Olek juz jadl jabluszko ze sloiczka i gootwane-zmiksowane i skrobane lyzeczka, a dzis wcinal marcheweczke...
UFF CIEZKO NADARBIAC WASZE POSTY I WKRECIC SIE W ROZMOWE,po wekendzie mam zaleglosci juz nadrobione i metlik w glowie.NO nic bede pisac z bigu,sorki
Nasza nunia jedzac wczoraj sloiczek,biedna potem caly dzien wymiotowala nie samkowalo jej , razem z mlekiem jedzenie ulewala,och jak mi szkoda jej bylo,ale dzis juz ulubiona mlchewczke z zmieniakiem chetnie zjadla:-)