reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

głuszek - ja tak też kiedyś miałam - pomagało jedynie karmienie piersią w pozycji spacerkowej ;D - tzn. na siedząco nie chciał a jak zaczęłąm z nim chodzić przy cycku - to jadł - po jakimś czasie mu przeszło. NIe wiem czemu czy jekieś widzimisie czy może coś zjadłąm i smak mu nie odpowiadał.

reklama
HMM GLUSZEK PWOIEM CI,ZE NATKA WLASNIE TAK ODSTAWILA CYCKA,PLAKAL JAK JEJ DAWALA,KRECILA SIE WIERCILA,CHIWLKE SSALA I ZAS TO SAMO I OCZYWSICEI SIE ZLOSCIL BO BYLA GLODNA A TU CIEZKO BYLO SSAC,WIEC JAK DALAM BUTLE TO BYL JUZ KONIEC CYCA W CIAGU DNIA,POTEM W NOCY JESZCZE JADLA,ALE JUZ OD JAKIEGOS CZASU,ZE MALO SSALA Z PIERSI POKARM ZACZOL ZANIKAC,JA JA PRZYSTAWIALM,ALE W NOCY BUDZILA SIE CZESCIEJ BI BYLA GLODNA,WIEC DUPA ZBITA I KARMIE MIESZANKA

ALE PROBUJ MOZE TO TYLKO TAKI DZIEN MIALA ::)

a ja wróce do tematu dziewczyny czy któraś zwas zagęszcza juz posiłki?
bo mi pani doktor zewzględu na duzy przyrost wagi Natalii nie pozwoliła zwiększac dawki mleczka czyli zostajemy na 120ml a jak mocno płacze to jeden posiłek mamzagęszczac mąką kukurydzianą.
zrobiłam tak raz i nie mogłam opanowac krzyku i płaczu małej.
Teraz wszyscy proponowali kaszke manna ale jej tez nie chce pic.Macie jakieś rady??

Przepraszam, ze sie wcinam. U nas dziewczyny na jeden posiłek wieczorny daja kaszke kukurydziana albo ryzowa. Moze to spróbuj heksa? Tylko pamietaj o innym smoczku, bo z tego do mleka dzidzia sie nie naje.

reklama
Do góry