reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

wczoraj tata mial urodziny przyniosl z pracy dwa kawalki ciasta dla nas, ja oczywiscie najpierw daje Krysi zeby sobie zjadla, ona wcina w najlepsze, a maz: TYLKO NIE DAWAJ TEGO ZOLTEGO, BO TO Z ADWOKATEM

za pozno :no: Krysia sobie golnela :baffled:

a jak jej smakowalo

reklama
Toola- no niezle :)
Heksa- no my czekamy czekamy :) A moze sie tak zlozy ze i Gosiek by sie w tym samym czasie do nas wybrala? No i Trin.... bo najbardziej szalona i mimo ze troche ma dalej to i tak pewnie przyjedzie...Co prawda noclegow nie moge zapewnic (conajwyzej jednej rodzinie) tak wiec zjazdu z prawdziwego zdazenia nie mozemy zrobic ale takie mile spotkanko jak najbardziej:) ale mamy nadzieje w przyszlym roku miec juz wykonczone pietro wiec wtedy wielki zjazd u nas :)

Heksa, basiek - ja mogę w obie strony :tak: -tzn. wy do mnie i ja do was - mi jest obojętnie jak. mam 3 pokoje - a więc jakoś się pociśniemy, ale się zmieścimy - tylko będzie mi brakować spanka -a więc tak jak trini - śpiworki mile widziane - a my posłużymy za przewodników po Wrocławiu :tak:
Lubin i Jelenią Górę też z chęcią zwiedzę;-)

laski co dajecie dzieciom na drugie śniadanie????bo KIniuska dostaje rano kaszę,potem po drzemce albo przed owoc jakiś wcina,zwykle banana a potem nie wiem co jej dać,wsuwa danonka albo dwa parówkę czasem,czasem kromkę z serem pieczoną,obiad to zjada tylko mięso albo jajo sadzone albo jajecznicę i nie wiem co jej dać??????????????????????????????????????????????????

reklama
Biedronka nic:(
Judyta je rano kleik kukurydziany z owocami - 150 ml - o 10 rano
o 14 je obiad - zupke - ze 150 ml
o 17 -18 je drugi obiad - nawet 200 ml
potem kolo 19 je jabuszko czy cos dobrego
kolo 21 deserek - 150 ml
a na kolacje mleko 210 ml
do tego wypija miedzy 400-700 ml wody z sokiem.

nie mam gdzie juz upchnac 2 dania.czasem jak zje mniej sniadania to po 2 godzinach robie jakies kanapki czy cos.

Do góry