reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cos innego niz mleczko...

a miala pytac ile maluszko pije krowie melko,ja sie wstrzymalam,podalam jej tylko w pl,bo nie mialam modyfikowanego i tak trzy razy wypilam i bylo ok,ale wiem,ze jak zaczela bym jej podawac na nowo wysypalo by jej buzie:tak::-(

reklama
Jeśli chcę uszczęśliwić Kubę wystarczy, że wyjmę miskę makaronu. Mały uwielbia makaron :-) Parówki też lubi. A chłopakom kradnie prażoną kukurydzę :-)

ja kupuję najdroższe jakie są w sklepie ;-) czyli cielęce, albo jakieś odtłuszczone...
a makaron to je pasjami - suchy najlepiej, świderki są the best, albo do spaghetti to tak śmiesznie buźką wciąga :tak:

Natalka ostatnio wcina frytki,kiedy tylko my jemy od razu rece jej sie trzesa i trzeba dac,ja w sumie wole jej sam zrobic,ale kupowac takie do piekarnika
ostatnio wogole przestawila sie i je dwa posilki dziennie,sniadanie i obiad ok,13.00 potem,owoce czy cos,ale wieczorem juz nic niechce ,dziwne,ale jej nie zmuszam

a ja cieszę się jak nie wiem co, bo od dwóch tygodni testuje na Marcelinie kozie mleko, najpierw było w proszku, a od tygodnia normalne, prosto od kozy i udało się:-D:yes::rolleyes::biggrin2::happy::laugh2::happy2::-):tak:Konczymy z Nutramogenem w takim razie. Zadnych objawów alergii,pupka czysta, apetycik dopisuje, a jakie mam teraz możliwości kulinarne z tym mleczkiem no smak o niebo lepszy, od razu chce mi sie próbować tego co jej ugotuje:-Dbałam się jak cholera, bo wcześniej też robiłam prowokację, ale ze zwykłym modyfikowanym i porażka, a tu takie miłe zaskoczenie.To tyle, chciałam się podzielić dobrymi wiadomosciami:tak:

reklama
Do góry