reklama
czarownica
Fanka BB :)
ja dzis dalam malej troche soczku tego co sama zrobilam z jakbek
smakowalo jejchciala jeszzce ale dalam troszke by sparwdzic co i jak
soczek cosc gesty wiec dalam przez ten smoczek 3 przeplywowy avent i szlo galdko
no bo dzis juz 4 miechy zosce stuknely
no bo dzis juz 4 miechy zosce stuknely
gratulacje dla Zosi
alles besten...
gosiek mi powiedziała,zeby zaczac od soczkow i potem zupki no i zewzględu na "nadwagę" Kiniuśki hahahaha mam jej nie dawac kaszek ani nic na mleku poza cyckiem haahahahah
gosiek mi powiedziała,zeby zaczac od soczkow i potem zupki no i zewzględu na "nadwagę" Kiniuśki hahahaha mam jej nie dawac kaszek ani nic na mleku poza cyckiem haahahahah
a dzis rano sprobowala kaszki bananowej z lyeczki i zjadla ze smakiem 30ml,miesznaka kaszki z woda,na poczatku sie dziwowalo a co to,ale wcinala rowno i nic nie wypluwala,ale mialam ubaw i tak dumna z niej jestem ;D Glodomorke sie z niej zrobil.
Kasiunka pieknie mala je z cycusia,masz pozywne mleczko ;D
czarownica no pieknie juz smakuje soczkow
super,ze juz moga probowac inne rzeczy niz mleczko,ja na razie podam tylko male ilosci rano papki,a wieczorkiem do mleczka kaszki,ale wciaz sie zastanwiam ile dosypac do mleka :
:
:
Kasiunka pieknie mala je z cycusia,masz pozywne mleczko ;D
czarownica no pieknie juz smakuje soczkow
super,ze juz moga probowac inne rzeczy niz mleczko,ja na razie podam tylko male ilosci rano papki,a wieczorkiem do mleczka kaszki,ale wciaz sie zastanwiam ile dosypac do mleka :
czarownica
Fanka BB :)
wlasnie dostalam paczke z HIPP kaszka mleczko dynia z ziemniaczkiem soczek jablkowy i lyzeczka hura hura hura lubimy takie prezenciczki

reklama
Ja pare dni temu dostałam taki prezent z bobo vity...probka kaszki, mleczka, deserek i poradnik zywienia małego dziecka do 1 r.z Fajna rzecz juz sobie czytam i tam mam wszystko rozpisane co i jak dawac po kolei