reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
A moja Pola nadal nie zna innego smaku niż mamine mleczko:) Ostatni raz je około 22 i śpi do 6-7 rano. Bez dokarmiania , bez kaszek , kleikóww, itp. śpi całą noc :D :D :D

ja dzis dalam malej troche soczku tego co sama zrobilam z jakbek;)smakowalo jejchciala jeszzce ale dalam troszke by sparwdzic co i jak:) soczek cosc gesty wiec dalam przez ten smoczek 3 przeplywowy avent i szlo galdko;)
no bo dzis juz 4 miechy zosce stuknely:)

gratulacje dla Zosi:)alles besten...
gosiek mi powiedziała,zeby zaczac od soczkow i potem zupki no i zewzględu na "nadwagę" Kiniuśki hahahaha mam jej nie dawac kaszek ani nic na mleku poza cyckiem haahahahah

a dzis rano sprobowala kaszki bananowej z lyeczki i zjadla ze smakiem 30ml,miesznaka kaszki z woda,na poczatku sie dziwowalo a co to,ale wcinala rowno i nic nie wypluwala,ale mialam ubaw i tak dumna z niej jestem ;D Glodomorke sie z niej zrobil.

Kasiunka pieknie mala je z cycusia,masz pozywne mleczko ;D
czarownica no pieknie juz smakuje soczkow

super,ze juz moga probowac inne rzeczy niz mleczko,ja na razie podam tylko male ilosci rano papki,a wieczorkiem do mleczka kaszki,ale wciaz sie zastanwiam ile dosypac do mleka ::) ::) ::)

wlasnie dostalam paczke z HIPP kaszka mleczko dynia z ziemniaczkiem soczek jablkowy i lyzeczka hura hura hura lubimy takie prezenciczki;):)

reklama
Ja pare dni temu dostałam taki prezent z bobo vity...probka kaszki, mleczka, deserek i poradnik zywienia małego dziecka do 1 r.z Fajna rzecz juz sobie czytam i tam mam wszystko rozpisane co i jak dawac po kolei :)

Do góry