reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cos innego niz mleczko...

reklama
Biedronka ja też nie dokarmiam :tak:, ale wczoraj jadlam sloiczek dynia z ziemniakami i mala tak patrzyła, że dałam jej łyżeczkę, ale jej to smakowało :szok::-D

Ale moja Krystynka wczoraj szamała marcheweczkę!! aż jej się uszy trzęsły i nawet tyle nie nabrudziłyśmy co ostatnio co mnie bardzo cieszy, jeszcze pare dni marchewki i sprobuje jablko z kleikiem ryzowym zeby zlagodzic smak. Jak przyjada Dziadki za 2 tygodnie to wnuczusia juz bedzie przeslicznie jadla :-D

UFF CIEZKO NADARBIAC WASZE POSTY I WKRECIC SIE W ROZMOWE,po wekendzie mam zaleglosci juz nadrobione i metlik w glowie.NO nic bede pisac z bigu,sorki

Nasza nunia jedzac wczoraj sloiczek,biedna potem caly dzien wymiotowala nie samkowalo jej , razem z mlekiem jedzenie ulewala,och jak mi szkoda jej bylo,ale dzis juz ulubiona mlchewczke z zmieniakiem chetnie zjadla:-)

no my tez zaczelismy sobie wprowadzac conieco. wczoraj Wiktuś zjadł cały słoiczek jabłuszka. a wyglądało to mniej więcej tak :)
jedzonkokn0.jpg

reklama
toola, no łapie :) czasami złapie za końcówkę łyżeczki i wszystko co się znajduje na niej ląduje na jego łapkach a później na wszystkim dookoła :)

Do góry