reklama

Coś oprócz mleczka?? Mniam...

reklama
dzisiaj wprowadzam do menu Zosi rybkę. ciekawe czy jej zasmakuje??? ze słoiczka z bobowity,wiec powinno,bo generalnie z tej firmy je... gorzej z hippem:baffled:

wiktor obiadki je z bobovity a deserki z hippa bo obiadki z hippa mu nie smakowaly ....

zrobilam mu ostatnio tak jak pisalyscie banana, brzoskiwinie i nektarynke , spazylam zmiksowalam i zjadl prawie cala miche :-) on lubi owoce mam nadzije ze tak mu zostanie :-)

Maja bardzo lubi banany, ale zauważyłam, że następnego dnia po ich zjedzeniu ma ślady krwi w kupci :-(byłyśmy nawet z tego powodu u lekarza i niestety musimy jeszcze poczekać z bananami

i rybka jest ble. nie smakowała Zosi wcale i nic nie zjadła:baffled::no:
a najgorsze ze nie mialam innego sloiczka z obiadkiem i zamienilam jej obiadek na deserek a w trakcie deserku jadła obiadek z nami. zieminiaki i brokuły:tak::tak: to było pycha.

Mojemu ryba tez nie podeszła.........nie dziwie sie ............................ta słoiczkowa jest ochydna...........trzeba spróbować z normalną......kupi kawałek i na parze zrobię

Ostatnia edycja:
no jest ohydna... i śmierdzi. mam troche wyrzuty sumienia bo obiecalam sobie że nie dam dziecku tego co mi nie smakuje,a rybe chcialam jej wcisnąć...
esti to jaką kupujesz rybkę

dziewczyny dajecie swoim maluszkom chrupki kukurydziane takie najzwyklejsze, czy jakieś specjalne dzidziusiowe? i co Waszym zdaniem jest mniej szkodliwe (nie napiszę"co jest zdrowsze"bo chyba ani jedno ani drugie :-) ) biszkopciki czy chrupki kukurydziane?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry