reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Coś oprócz mleczka?? Mniam...

dziuba nas jest to samo, bez względu na to co Kuba by zjadł i w jakeij ilości ze słoiczka, czy tez ugotowane to i tak za chwilę musi miec cycusia. Po kaszce to samo jest.

reklama
widze ze Wasze maluszki tez najadaja sie tak porzAdnie tylko mleczkiem...A ja myslalam ze nasz mały jest jakis przerwany...hihiiiiiAle tak serio to widze ze u Was jest tak samo..:-)..

Kubunia ma to samo!!:-D
Podstawa to cycuś a po trochu musik jabłkowy i zmiksowane jarzynki:tak:
ale wykręca go jak po cytrynie:baffled:

Wikus je juz prawie wszystko mozna tak powiedziec, teraz weszly obiadki od 5 juz z mieskiem sa i maja jakis smak wkoncu ale i tak nadal najabrdziej uwielbia deserki i kaszki z hippa w sloiczku- sa z glutenem wiec czesto ich nie wsuwa ale raz w tygodniu moze zjesc taka tak mi sie wydaje :-)

widze ze Wasze maluszki tez najadaja sie tak porzAdnie tylko mleczkiem...A ja myslalam ze nasz mały jest jakis przerwany...hihiiiiiAle tak serio to widze ze u Was jest tak samo..:-)..
Celinka woli zupkę i sinlak od mleczka. Może dlatego że pije bebilon peptii, a zupka i sinlak nie są gorzkie i nie śmierdzą. Mleko je ostatnio 3 razy dziennie i to z kaszką ryżowo malinową.

ja wprowadziłam Martysi jeden posiłek niemleczny w ciągu dnia - zupkę, a dziś spróbuję jej dodać na wieczór mleko modyfikowane z łyżeczką kaszki mleczno-ryżowej, może prześpi całą noc... marzenie!

Młoda je na śniadanie cyca, na drugie śniadanie jakieś owoce i cyca, na obiadek zupkę vel danie jarzynowe, podwieczorek to cyc i na kolację kaszke ryżową na mleku modyfikowanym. W międzyczasie jest dopajana soczkami, herbatkami itp. :]

reklama
A Fifi je 3 - 4 razy dziennie mleczko - bebilon pepti, po południu warzywka zmiksowane, znaczy zupke i po mału kaszke mu dajemy do mleczka i deserki. Po jabłuszku ze śliwkami strasznie go splamiło na buźce. Jakiż on jest wrażliwy...Dlatego u nas wszystko co nowe bardzo pomału..Ale warzywek już dużo je..A w następnym tygodniu indyczka chce mu dorzucić do zupki...:-)

Do góry