reklama
Anaklim a ja poprosze o przepis na halibuta
. Ja z rybkami malo orginalna jestem bo tylko panierowane no ale czasem szaleje. Wlasnie halibut za mna chodzi z tymiankiem, albo sumik .
Tez dodaje cynamon do zalew albo do sosu. Tesciowa tak robi miesa i spapugowalam. No i do wszystkiego sypie troszke cury zoltego lagodnego
.
Sanya a ten parowar to planujesz garnek czy taki elekstyczny kolumnowy? Twsciowa chciala mi kupic garnek na pare w zeszlym tygodniu to ten moj baran jej powiedzial ze nie chce
.

Tez dodaje cynamon do zalew albo do sosu. Tesciowa tak robi miesa i spapugowalam. No i do wszystkiego sypie troszke cury zoltego lagodnego

Sanya a ten parowar to planujesz garnek czy taki elekstyczny kolumnowy? Twsciowa chciala mi kupic garnek na pare w zeszlym tygodniu to ten moj baran jej powiedzial ze nie chce

biała_dama
Mamusia Synusia
- Dołączył(a)
- 15 Luty 2008
- Postów
- 185
piszecie o jagnięcinie, baraninie... chyba w życiu takiego mięcha nie jadłam u nas w domu góruje wołowinka, cielęcinka, drób (szczególnie kura i kaczka) oraz ryby...
Ewa uffff myślałam że tylko ja mam taki standardzik w jadłospisie.
21-04-2008 21:45
ewa_ll ,Abigaill ja też mam standardzik w jadłospisie :-)



KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Nie wiem gdzie wiec wleje tu przepisy, niestety w wersji foto bo sil brak na przepisywanie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze widac. Jak nie to krzyczcie.
No i prosze sie nie przejmowac np jakoscia szpinaku, pomidorow, sposobu krojenia itp.
Smacznego
No i prosze sie nie przejmowac np jakoscia szpinaku, pomidorow, sposobu krojenia itp.
Smacznego
Załączniki
reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ida - to ksiazka "KUCHNIA WLOSKA - ingrediencje i klasyczne przepisy" Wyd. Elipsa.
Jak chcesz to moge Ci wyslac te wieksze fotki na maila, tylko podaj mi swoj adres na priv.
Jak chcesz to moge Ci wyslac te wieksze fotki na maila, tylko podaj mi swoj adres na priv.
Podziel się: