Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.!!!!Wszyscy zaczęliśmy się śmiać a głowica na brzuchu to aż podskakiwała 
. Za to Janek niecierpiał KTG i kopał w elektrody, dzięki czemu czesto nie wychodziło ok, a za którymś razem aż zapedził mnie do szpitala na USG dodatkowe, bo przepływy miał dziwne w pepowinie. No i okazało się, ze łapał za nią i krecił w kółko
.
. No i pecherz uwielbia, nie wiem tylko czym uderza, choc porównujac do poprzedniej ciąży stawiam na nogi...

Tiaaa... Ja pracuję z domu, więc budzik nastawiłam sobie na ósmą, żeby odpalić w łóżku komputer i wziąć się do roboty. Odpaliłam... a potem obudziłam się przed dziesiątąNatomiast dziś rano nie mogłam się dobudzić żeby wstać do pracy. Budzik zadzwonił o 6:05 i zwlekłam się z wyra dopiero przed 7
już nie mogę się doczekać kiedy pójdę na zwolnienie...
W nocy mała nie daje mi spokoju ale to nic i tak się budze koło pierwszej /drugiej i nie mogę spać a nad ranem to ani ręką ani nogą nie mogę ruszyć taka jestem zmęczona 
dopiero wtedy bym sobie pospała porządnie

:-)
po tatuśku będzie miała słabość do uzależnień i wywłóczania
??????????????Kurde chyba będe ją trzymała w piwnicy żeby jej świat nie zepsuł