• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cukrzyca ciążowa

reklama
Dziewczyny dzisiaj byłam w klinice diabetologicznej na kontroli i wyszło , źe cukier mam dobry i nie muszę już się kłuć :)Nie mam napewno cukrzycy :D Przez dwa tygodnie cztery razy dziennie kłułam się i sprawdzałam czy cukier trzyma się normy.Zawsze był w granicach 70-100 .HURA !!! KONIEC Z KŁUCIEM PALUSZKÓW ;D

Adasiu! Super! Bardzo się cieszę!!

Zmobilizowałam się i zadzwoniłam dziś do laboratorium jak to z tym badaniem na obciążenie glukozą i potwierdzili wersje mojego gina, tzn. że przyjść raz godzinę po wypiciu roztworu i że wcześniej nie muszę być na czczo i mogę ten roztwór jeszcze popić.

Dobrze, że się upewniłaś ale i tak jestem zdumiona , bo przecież to badanie powinno być robione w ten sam sposób ale jak tak będzie dobrze to ok.W sumie to duże ułatwienie calej tej "procedury" :)

Margolis pisze:
Adasiu! Super! Bardzo się cieszę!!

Zmobilizowałam się i zadzwoniłam dziś do laboratorium jak to z tym badaniem na obciążenie glukozą i potwierdzili wersje mojego gina, tzn. że przyjść raz godzinę po wypiciu roztworu i że wcześniej nie muszę być na czczo i mogę ten roztwór jeszcze popić.

:o ja też tak chce :o

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry