Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pocwiczylam, jednego tylko nie zrobilam, to nie dla moich bioderek, i nie zawsze wszystkie powtorzenia,
to pierwszy raz wiec moze byc taryfa ulgowa, ale mi sie az lepiej zrobilo.
Bede sobie cwiczyla pewnie nie codzieniie ale postaram sie w miare regularnie.
AGUSIA24 ja również jestem z Białołęki! Jupi! hihi wiem co to znaczy dojazd;(...jak tylko sie ociepli zalatwiam karnet na basen...chyba grochow jest najblizej...nie? Jak bedziecie sie wybieraly dziewczyny dajcie znak ...tylko jak sie ociepli
ja sie staram duzo spacerowac, bardzo dobrze robi chodzenie pieszo!
miesnie Kegla tez sie staram cwiczyc i na szkole rodzenia pewnie czegos sie naucze
z calego serca marze zeby na basen chodzic, uwielbiam plywac , mysle ze to najlepszy sport dla nas!
musimy tylko tutaj znalesc fajna plywalnie, a to nie takie latwe..........brzmi dziwnie, ale naprawde
Obudzilam watek..
Bylam wczoraj na jodze dla kobiet w ciazy i bylo super - ale sie rozciagalam i nawet niezle mi szlo jak na I raz.
Wykupilam sobie karnet i bede chodzic raz w tygodniu.
Mila atmosfera, sympatyczne dziewczyny i prowadzaca.
Jestem zadowolona))))
Jak dam rade to zapisze sie dwa razy w tygodniu....
Basen niestety chyba bede sobie musiala darowac..buuuu
Miesnie Kegla tez cwicze i te cwiczenia ze strony www.maluchy.pl.. ))
Wczoraj pobiłam swój rekord ( co za kondycha? przejechalam na rowerku 32,5 km w ciagu godziny ( z małymi przerwami) a i poćwiczyłam sobie też - Jestem z siebie dumna! Aczykolwiek lezac w łóku - bolał mnie kręgoslup :laugh:
Wiecie co- zauwazyłam, ze bardzo schudły mi - palce - pierscionki, obrączka mi sie zsuwają..i niektórzy mówia, ze na twarzy też zeszczuplałam to normalne?
przy Metro Raclawicka, karnet miesieczny 60zl, jednorazowe wejscie 20zl.
w srody na 15.30 do 17.00
jakbys miala ochote to byloby super!!!
Bardzo mila atmosfera, prowdzaca doswiadczona - bardzo pilnuje zeby robic cwiczenia odpowiednio, dziewczyny sympatyczne. )
My tez jestesmy z Ciebie dumne)))
Ja tez zeszczupalam na twarzy ale niedlugo pewnie nadrobie:))) mi sie wydaje ze w ciazy rysy na twarzy sie zmieniaja....
A paluchy jak mialam chude, tak mam nadal...
Ale fajowe te zajęcia. Ja mieszkam na Bemowie i niestety szukam czegoś w okolicy, ale coś czuję, że jak tak będę się zbierać to będzie lipiec ;D. Na basen na razie nie moge sie zebrać przez te mrozy, a do szkoły rodzenia dopiero pod koniec marca. Ratunku chyba do reszty zgnuśnieje. A swoja drogą przydałby mi się taki rowerek stacjonarny jaki maja Rusałki ;D ;D, tylko czy moim jedynym zajęciem na nim nie byłoby ścieranie kurzu ?
Ja niczego blizej nie znalazlam, a tam mam dobry dojazd metro a pozniej 511 na moj Tarchomin)))
Jakbys sie zdecydowala jednak to daj znac, to sie razem wybierzemy.
Ja na szkole zdecyduje sie w przyszylm tygodniu i zapisze) Tez zaczynam 20 marca.