Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Franek narazie dorosłych kupek nie robi, ale odkąd dostaje słoiczki ich ilość się zwiększyła - była jedna na 2 dni a teraz jest kilka na dzień (nawet jak to są jagody :-) ).
A moja dzisiaj po raz pierwszy zrobiła dorosłą kupę- marchewkowego bobka ;-) - sorki za opisy, ale tak mnie naszło. Tylko coś mało, oby nie miała zaparcia. Może dzisiaj dam jej jagody ze słoiczka.

Tabletki nic nie pomogły, nie jest odwodniony, ma apetyt, więc to może jednak nie biegunka
Ale dziennie robi faktycznie po 6-7 kupsztali
Dziewczyny z dziećmi od 'zwiększonej ilości kup' ;-)
Te kupki są wodniste, czy twarde... bo ja już nie wiem czy Macol nadal ma biegunkę - od prawie 2 tyg., czy to jednak nie jest biegunka![]()
Te jego kupki są raczej wodniste, choć zdarza się czasami twardsza... ale później znowu są wodnisteTabletki nic nie pomogły, nie jest odwodniony, ma apetyt, więc to może jednak nie biegunka
![]()
Dziewczyny z dziećmi od 'zwiększonej ilości kup' ;-)
Te kupki są wodniste, czy twarde... bo ja już nie wiem czy Macol nadal ma biegunkę - od prawie 2 tyg., czy to jednak nie jest biegunka![]()
Te jego kupki są raczej wodniste, choć zdarza się czasami twardsza... ale później znowu są wodnisteTabletki nic nie pomogły, nie jest odwodniony, ma apetyt, więc to może jednak nie biegunka
![]()
moim zdaniem biegunka nie trwalaby raczej tak dlugo
wydaje mi sie ze sa normalne
u nas jak nie bylo jeszcze urozmaicenia diety to byla dosłownie prawie woda
az wylewalo sie z pampka
teraz wprawdzie jest róznie,zalezy co mu podam do jedzenia
zawsze mozesz wkroczyc z Lakcidem
podaj mu przez 10 dni x1 i moze wtedy sie poprawi,to mu napewno nie zaszkodzi