mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Mężatko najlepiej do lekarza iść po te tabletki..nie wiem czy się nie mylę ale chyba jedna dziewczyna pisała że jej pediatra przepisał..ale nie jestem pewna...a jak nie to pewnie ginekolog!
A takie odstawianie od cyca to bardziej czasochłonne jest....
Co do popijania kaszki..Tomek też nie chce ani cyca ani wody
mężatko dobrze Ci radzą dziewczyny.śmigaj do lekarza po tabletki,tak będzie nalepiej.tutaj w Ie nie przypisują tabletek na zasuszenie pokarmu także kobiety męczą się z strasznie.ostatnio moja znajoma jak mi opowiadała to aż mnie skręcało na samą myśl z bólu.no ale jak cosik to ja wale od razu do polskiego gina po tabletki :-) męczyc się nie będę.wystarczająco mnie cycki bolały jak miałam nadmiar i zapalenie jednej piersi :-(
Kinia też rzadko popija :-)
Witam.
Jest bromergon, ale chyba tylko na receptę.
Dzieki dziewczyny za pomoc.:-) Tak myslalam o bromergonie, tylko ja go juz kiedys bralam i niezbyt dobrze sie po nim czulam, ale zapytam lekarza.
Co do tego popijania to nie ma co tak tego do siebie brać;-) Nie każde dziecko musi popijac po kaszce ale często tak jest że po około 3 godzinach po zjedzeniu kaszy dzieci budzą się, daje im się wtedy jeśc a im zwyczajnie może chcieć sie pić bo maja sucho w gardle;-)
Marta - Cos w tym jednak musi byc, bo w sumie mala ostatnio dosyc czesto sie kreci w nocy po kaszce a wczoraj obudzila sie ok 3 (ona zawsze przesypia cale noce) no i wypila 50ml herbatki z kopru.
witam się serdecznie powiedzcie kochane czy ja taką zwykłą kaszkę bananową mogę zrobic rzadką taką żeby z butli pił czy tak nie wolno robic
tak sobie właśnie myślę że czas na kaszkę bo znowu się częściej w nocy budzi
Ola - ja zawsze robie rzadsza, zeby coreczka mogla latwo pociagnac z butelki. Po kapaniu juz jest za bardzo zmeczona i nie wyobrazam sobie jej podawac ok 200ml lyzeczka

no i już definitywnie zakończyłam karmienie piersią, brakło mleczka. ale przynajmniej mam teraz najedzone dziecko, bo wcześniej nie za bardzo się najadał moim.
Cherie - Nie martw sie. Nie jedna matka chcialaby choc przez chwile karmic swoje dziecko
Ty i tak dlugo karmilas
...a mój synus dziś zastrajkował i jak dostał o 16 deserek to dopiero po 20 po kąpaniu pił mleczko i w szoku jestem bo wypił tylko 100ml.
tak normalnie to je z cycusia jeszcze o ok. 18 ale pewnie to dlatego że dostał cały słoik deserku a normalnie to pół zjadał
Ola - A jak wielki jest ten sloiczek, bo moja corka zjada ok 100ml deserku

. ale przynajmniej mam teraz najedzone dziecko, bo wcześniej nie za bardzo się najadał moim.
i tak sobie ciągnie cyca od góry
dlatego dostaje ryżową na Nanie i chyba najbardziej lubi o smaku owoców leśnych.
Ostatecznie zasnął o 23 ;-) Prawdopodobnie kaszka była dla niego troszkę za ciężka
Za to wstał dzisiaj o 8.30, ale w nocy i tak musiałam mu zrobić 2 pobudki na zmianę pampola