reklama

Cycowe mamy :)

Jasne że pamiętamy :)
A jeśli chodzi o picie to na razie wystarczy że dasz cyca..a potem może spróbuj kubka niekapka..są od 4 miesiąca...ale nie pamiętam jakiej firmy!

reklama
bede musiala poprubowac-
podczytuje was czasami- duzo piszecie, nie sposub nadrobic haha.
od czasu do czasu wpadne moze do was na plotki- tak sportowo.
jezeli wam to nie przeszkadza ;-)

Jasne że pamiętamy :)
A jeśli chodzi o picie to na razie wystarczy że dasz cyca..a potem może spróbuj kubka niekapka..są od 4 miesiąca...ale nie pamiętam jakiej firmy!
Tommee Teppee ma od 4 m-ca, mam taki i uwazam,ze duzo lepiej kupic juz taki od skończonego 6 m-ca. Ja kupiłam wczoraj do kompletu aventa zamiast smoczka zakładany dziubek niekapka i mały ślicznie z niego pije bez problemu :-) Praktycznie do razu załapal :)

czesc dziewczyny- kiedys pisalam na grudniowkach- nie wiem czy mnie pamietacie

moj maly wcale nie toleruje butli- tylko cyc
kaszki i zupki ale tylko z lyzeczki- herbatki i soczki nie dla niego- bo nie pije.
Doskonale Cie rozumiem i mnie jest podobnie cały czas ćwiczymy...juz czasami mam dość...w nocy wypije z butli ściagnięte mleko ale co innego odpada....

Tommee Teppee ma od 4 m-ca, mam taki i uwazam,ze duzo lepiej kupic juz taki od skończonego 6 m-ca. Ja kupiłam wczoraj do kompletu aventa zamiast smoczka zakładany dziubek niekapka i mały ślicznie z niego pije bez problemu :-) Praktycznie do razu załapal :)
własnie zamowiłam kubek niekapek i okaze jak pojdzie u nas...

Ktoś pytał o smoczek trójprzepływowy- on ma taką szczelinę w kształcie kreski "I", że przelecą przez niego gęstsze płyny. W zależności od ustawienia tej kreski w stosunku do buzi dziecka, płyny płyną szybciej lub wolniej. Są trzy takie stopnie (dlatego trójprzepływowy). Jeśli ustawisz tak "-" to płynie najwolniej, na skos "/"- szybciej i pionowo "I" najszybciej. My na razie karmimy się tym najwolniejszym sposobem.

Używa może któraś z was smoczków do karmienia TT? Tam w kategorii 6+ są z 3 i 4 kropelkami i tak się zastanawiam czy te z 4 kropelkami to są do kaszki:confused:
No i następne pytanie, jak szykujecie kaszkę mleczno-ryżową na noc w butli to bezpośrednio po przygotowaniu trzeba ją zjeść czy mogę przygotować, później kąpiel i jedzenie:sorry2: Nie zgęstnieje ta kaszka za bardzo?

reklama
Używa może któraś z was smoczków do karmienia TT? Tam w kategorii 6+ są z 3 i 4 kropelkami i tak się zastanawiam czy te z 4 kropelkami to są do kaszki:confused:
No i następne pytanie, jak szykujecie kaszkę mleczno-ryżową na noc w butli to bezpośrednio po przygotowaniu trzeba ją zjeść czy mogę przygotować, później kąpiel i jedzenie:sorry2: Nie zgęstnieje ta kaszka za bardzo?

Z tego co kiedyś oglądałam to z TT są specjalne smoczki do kaszek..ale jest też zaznaczone że są 6+..ale ile maja dziurek to nie wiem:eek:
A co do kaszki..nie wiem bo ja przygotowuję przed samym podaniem...choć jesli coś zostało w butelce to nie zauważyłam żeby zgęstło...ale głowy sobie nie dam uciąć:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry