reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

reklama
a propos pazurkow - u nas w szpitalu zakaz malowania :( bo jak cos tam sie dzieje to wlasnie po paznokciach widac :(
a u mnie nie ma przeciwskazań. Poprzednio tez miałam pomalowane. Z rresztą jak mnie skurcze chwycą to jeszcze zdążę sobie przemalować na inny kolor, zeby mi do koszuli pasowało ;-)
A na tym filmiki z porodu co statnio ktoś wkleił na innym watku (nie pamiętam kto i gdzie) tam babka tez miała pomalowane paznokcie i u rąk i u nóg

Obcięli mnie nieźle na mojej wiosce, ale boję się powierzyć im koloryzację;( Nie znam recenzji.. Moze powinnam się udać do centrum informacji gminnej, czyli do sklepu i zapytać??

A ja uwielbiam obcinać się jak w odwiedzinach u rodziców jestem (dzielnica Zabrza).
Zawsze REWELACYJNIE mnie dziewczyny obetną, ze nie mam żadnego problemu bo włosy same sie układaja i tak jak chce. A całość "operacji" 25pln:-)

ja tez mam swoja fryzjerke i powiem wam ze jak przeprowadzilam sie to poszlam do fryzjerki w bolku mysle a co mnie tam zaplacilam 45 zl :| co bylam w szoku i wlosy tak se sciete mocno nie bylo wydac raczej byly podciete ... hehe to kara byla za zdrade i treaz wybieram sie do mojej pani Ewy :) cale 17 zl a włosy jak mowi mary same ukladaja sie :)

Jej, 17 zł?? 25 zł?? W wawie nawet za męskie strzyżenie nie zapłacisz tak mało.. Na moim zapupiu wydałam 50 zł.. A to wioska totalna. I oczywiście nie nazywa się to "fryzjer", tylko "Galeria Fryzur".. Do tego sztuczne kwiaty w wystroju;) Ale dziewczyna mnie całkiem nieźle obcięła.

reklama
ja chodzę od paru lat do hair coif, to sieciówka , mają stronę w necie i tam są adresy salonów. W W-wie na pewno w galerii mokotów. Dają radę z moimi włosami, a mam naprawdę ciężkie włosy - sztywne i "żyjące własnym życiem":eek::sorry:

Do góry