reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

Klaudzia zawsze mi powtarzano ze wyrywac nie mozna bo nic nie odrosnie... wiec nozyczkami przycinalam... a one jak na zlosc wtedy dawaj szybciej niz pozostale :(

widzisz wlosy wypadaja, bo robia miejsce nowym wiec jak faktycznie masz kilka to mozesz wyrwac hehe :-D ale wiesz wyrywajac nie sprawi to ze nie pojawia sie nowe wiec syzyfowa praca :) Najlepiej do sklepu po farbe i pofarbowac :-D:-)

reklama
ja też mam problem z ubraniami. Spodnie ciązowe mi sie już na brzuchu nie trzymają i te gumy mi zjeżdżają a żadne bluzki już mi brzucha nie przykrywają :-(

A dzisiaj na poprawę humoru zrobiłam sobie pazurki u rąk i nóg(!!!), a przedwczoraj to nawet całe nogi sobie wydepilowałam :-)

ja mam schize i boje sie utraty kazdego wlosa na glowie :) wiec wyrywanie mnie przeraza.... podobnie jak swiadomosc ze farba moze oslabic moje klaczki... :) to sa moje demony..... :)

(...)
A dzisiaj na poprawę humoru zrobiłam sobie pazurki u rąk i nóg(!!!), a przedwczoraj to nawet całe nogi sobie wydepilowałam :-)
Zazdorszcze. Ja do fryzjera i na pedicure czekam juz 2tyg - jakaś kobita do salonu samochodem wjechała no i generalny remont sie trafił. Oczywiście przedłuża sie niemiłosiernie a mi coraz mniej czasu zostaje...
Inny fryzjer nie wchodzi w gre niestety. nie pozostaje mi nic tylko cierpliwie czekac...
W pt mam wizyte w szpitalu to moze przy okazji i to sie uda załatwic...

Ja cala ciaze malowalam, a wlasnie od ponad miesiaca, kiedy zaczelo sie u mnie rozwarcie jednak zrezygnowalam...bo pisalyscie, ze w szpitalu kaza zmywac.

Po raz pierwszy mam taką przerwę w robieniu włosów:)ostatnio w lutym:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: Już zapomniałam jaki mam kolor włosów hihi, ale chyba jeszcze pójdę przed porodem na jakiś balejage..Tylko nie wiem gdzie?? Czy któraś z Warszawianek może mi polecić dobrego fryzjera?? Mój jeden wyjechał do Irlandii, drugi jest na śląsku.

reklama
Do góry