reklama

czas na nocniczek :)

Rubi z ogromna checia bym sie zapoznała z ta lekturą, poszukam może sama znajde. Kuba w tym wieku przynajmniej kupe wolal no i zawsze siadal na nocnik bez problemu a Mateusz odkad stał sie mobilny zwiewal z niego szybciej niz wiatr
hmmm post znalazlam ale dostepne to jest w wersji online?

reklama
nie wiem czyjest on line dostępne...
ale wiesz co...ja przecież mam skaner :-);-) co prawda nieumiak komputerowy jestem ale się postaram - jak nie dam rady to przeczytam i streszcze ;-)

qrde babochy, dobrze, ze sie tu wtrynilam, bo jakos o nocniku wogole jeszcze nie myslalam, a tu czytam, ze niektore sierpniowe dzieciaczki normalnie na tronie zasiadaja...... chyba polece dzis zakupic, bo i tak jedziemy po parasolke (korzystam, ze milioner w domu, jak taki wyrywny to niech buli :tak:) a czy jest jakas roznica miedzy chlopiecym a dziewczecym?

chyba nie ma wersji damskiej i męskiej ale dla facecika wskazany jest taki "z wysoką wypustką na przedzie" - to cytat z Giny Ford :-)
ze też wcześniej nie wzięłam tej książeczki do ręki...nie musiałabym się męczyć i nazywać owej wypustki "tym czymś" :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
sprawdzilam i jest taki zwyczajny, cene ma rowniez bardzo zacna bo 2.99, tylko nie jestem pewna czy ksztalt dobry, wiec pozwole sobie tu go wkleic z zapytaniem "czy ta wypustka wystarczajaco jest wysoka?"

czy lepszy taki

Ostatnia edycja:
mi ta żabka się też podoba i też się zastanawiam nad jej zakupem ale też nie wiem czy ta wypustka w nim jej wystarczająco wysoka. Najlepiej by było go zobaczyć na żywo...hmmm...moze jak w pon. będę w wawie to gdzies uda mi się go oblukać:-) to dam znać:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry