alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
ooooooooooo to cudownie, dziekuje Kaska :-), bo nie chcialo mi sie 100 baniek wydawac na nocnik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chogata jak ja przeczyatm to ci streszcze ok?TYlko ze jak pisze Rubi to chyba ksiazka dla ciut starszych dzieci jak chce testowac na MatimDziewczyny to powiedzcie mi co w tej ksiązce pisze na temat dziecka ,które nie chce siedzieć na nocniku mimo zabawiania itd.Moja mała wie co to nocnik bo od jakiegoś 7 miesiąca ma go w zabawkach w chwili obecnej chodzi z nim po chacie szorują i rysując podłogi nim ale cóz wymienimy.Ale jak ją sadzam to jest ryk i od razu chce wstawać .Syn mój bardzo szybko oduczył sie robienia w pieluchy bo jak w marcu skończył rok to na lato juz mi wołał siku przynajmniej ,kupa jeszcze sie zdarzała .A z nia tragedia chyba jakaśw dzień wiem kiedy chce siku bo jak były te upały to zakładałam jej majtusie i chodziła w nich po chacie a jak siku czy kupe chciała to łapała sie za cipcie wtedy ja szybko na nocnik i co ryk a siku za nic nie cjciała zrobic na nocniku .