reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

A u nas noc super :)
Alusia zasnela sama bez pisniecia w minute o 20. Wstala o 7 :-)
W czasie spania zakwilila z 3-4 razy, ale tylko cichutko po razie i zasypiala dalej! Eureka!!! Wszystkim polecam!!! Pierwsza noc kiedy nie trzeba bylo do niej wstawac!!!
Tamarunia - to jest ksiazka "Usnij wreszcie" dr Eduard Estivill i Sylvia de Bejar

reklama
Tak, stostujemy metode z ksiazki "Usnij wreszcie" :-)
Zaczelismy od nocy z czwartku na piatek, a juz wczoraj zasnela sama bez placzu i przespala cala noc :-) :-)
W dzien tez zasnela w 2 min (niestety obudzila sie po pol godziny) :-(
A pisalam Wam, ze sie martwie, ze jest nerwowa i przestraszona w dzien - juz nie :-)
Pokazywalismy jej w dzien, ze jej nie zostawiamy, ze jestesmy obok, przytulalismy ja i juz jest ok - zachowuje sie tak jak zawsze :-)
POLECAM TA METODE!!!!

gluszek ja bym prosila o ta ksiazke ja mozesz przeslac:-)
maxin@o2.pl
dziekuje

Och my rowniez nocke mielismy szalona,wczoraj z mezem troszku podrinkowalismy i ciezko bylo do niej wstawac,na szczescie maz mnie wyreczyl,ale i tak sie za kazdym razem budzilam,maze o przespanej nocki
A+t+ super Alusi spi cala noc:-)

Teraz wlasnie zasnela 10 min temu zaraz po odlozeniu :-)
Mam nadzieje, ze noc bedzie spokojna tak jak wczoraj albo lepiej.
Maxin, Kropecka - wyslalam Wam ksiazke.

moj od 4 dni tez usypia juz sam ;)
przez pierwsze dwa musialam go obracac co chwile ale jakos poszlo wescie przez to kulanie padal ze zmaczenia (nawet nie plakal raczej sie wkurzal ze musi sam w lozeczku) , a teraz odkladam go i jak nie chce spac to bryka sobie, bawi sie ochraniaczem ja tylko sprawdzam czy sie w glowe o szczebelki nie wali i jak juz ma dosc to albo zasypia w pozycji jakiej wlasnie jest albo wola zeby go ulozyc hehe SUPER SPRAWA
w nocy tez tylko jeczy zeby dac papu i pada :-D :-D

a ja sie tak balam tego buuuu ze bede krzywdzic dziecko przez odkladanie je do lozeczka bo troche poplacze

reklama
a+t+ moze napisz mi w skrocie o co w tej metodzie chodzi bo nie otwiera mi sie plik przeslany przez ciebie no i nie mam czasu czytać całej książki

Do góry