Tralalala25
Fanka BB :)
jeszcze raz nasikasz i czarne bedaTo znowu ja i moje owulaki, przepraszam.Ale dziś znowu nasikałam na patyk... myślałam że pik PIKów był wczoraj (pierwsze zdjęcie), ale teraz wyszły mi takie (drugie zdjęcie...)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze raz nasikasz i czarne bedaTo znowu ja i moje owulaki, przepraszam.Ale dziś znowu nasikałam na patyk... myślałam że pik PIKów był wczoraj (pierwsze zdjęcie), ale teraz wyszły mi takie (drugie zdjęcie...)
nie strasz, ja już ze starym nie możemy na siebie patrzećjeszcze raz nasikasz i czarne beda![]()
Bullshit. Ja miałam robioną drożność normalnie w szpitalu na oddziale. Może podzwoń po oddziałach ginekologii w swoim mieście i popytaj.W szpitalu powiedzieli, że oni nie zajmują się takimi rzeczami. Tylko w klinikach niby według nich prywatnie
Właśnie problem w tym że u nas jest jeden szpitalBullshit. Ja miałam robioną drożność normalnie w szpitalu na oddziale. Może podzwoń po oddziałach ginekologii w swoim mieście i popytaj.
Miałam zwykłe HSG w szpitalu. Jeśli mogę doradzić to na twoim miejscu poszłabym prywatnie do lekarza, który pracuje w szpitalu i poprosiła o skierowanie na drożność.Nie w tym kontekście zwykletylko zwykle że z tym płynem/solą, a nie pianką. Ja znów słyszałam że między sono a standardowym HSG jest duża różnica i HSG bardziej polecane. I szczerze już zgłupiałam i się pogubiłam i potrzebuje dobrej rady żeby ruszyć dalej.
Jeszcze ja! SPłenienia marzeń!Witam się o rok starszaJeju jak ten czas leci. Dopiero był początek roku. Jak już moje urodziny, za 2 dni rocznica ślubu, za tydzień urodziny męża. I ani się obejrzę a już będą święta.
Właśnie będę się pytać jak wygląda to na NFZ w ICZMP w Lodzi. Mam dzwonić po 10@Staaraaczkaa25 fajnie by było jakbyś dostała się jednak gdzieś na nfz. Bo do zabiegu prywatnego trzeba jeszcze doliczyć koszty badań, które nalezy wykonać przed a nie jast to tania rzecz niestety.... Ale drożność to podstawa.
Bo Ty młoda dupa jesteśA ja nie![]()